Decembrske filmske uspešnice v naših kinih

Anja Mrevlje 24.11.2019
Decembrske filmske uspešnice

PRI ADDAMSOVIH (THE ADDAMS FAMILY) – 14. novembra 2019

Če ste mislili, da je vaša družina čudna, pomislite še enkrat - pred vrati je namreč ena najbolj čudnih, nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu, družina Addams. Animirana družinska komedija prikazuje zgodbo o članih slavne odbite družine med pripravami na praznovanje.

LAST CHRISTMAS (LAST CHRISTMAS) – 28. novembra 2019

Božično vzdušje bomo začutili že konec novembra, ko v kinematografe prihaja romantična komedija, ki so jo navdihnili ritmi Georgea Michaela. V glavnih vlogah zaigrata Emilia Clarke in Henry Golding, ki se spoznata sredi Londona v božičnem vrvežu, a njuno srečanje ni povsem naključno…

KORPORACIJA (KORPORACIJA) – 5. december

Decembra prihaja kriminalna drama, ki v ospredje postavlja preiskavo sporne gradnje stavbnega kompleksa. V glavnih vlogah zaigrajo Primož Vrhovec, Uroš Fürst, Jana Zupančič, Pia Zemljič, Niko Goršič, Borut Veselko, Matija Vastl, Primož Pirnat, Brane Završan in drugi ...

ČRNI BOŽIČ (BLACK CHRISTMAS) – 12. december

Letošnji božični prazniki pa ne bodo samo romantični, temveč tudi krvoločni. Na obisk pride morilec, njegova tarča bodo študentke na fakulteti, vse skupaj pa se bo odvijalo v novi grozljivki produkcijske hiše Blumhouse Productions.

CATS (CATS) – 19. december

Letošnje leto zaključimo z epsko glasbeno fantazijskim filmom Cats - filmsko adaptacijo priljubljenega muzikala Andrewa Lloyda Webbra Mačke in pesmi iz zbirke Mačke T. S. Eliota.


Izbor urednika