Še zadnjih pet delov serije Money Heist

Klavdija Rupar 21.11.2021
money-heist

3. septembra 2021 je na Netflix prišlo 5 delov zadnje pete sezone ene najbolj gledanih serij Money Heist. 3. decembra 2021 prihaja še zadnjih pet delov, ki bodo prinesli konec ropa in zaključek serije. 

Čeprav gre za špansko govorečo serijo, si jo je v zadnjih letih ogledalo več deset milijonov ljudi po vsem svetu, s četrto sezono pa so postali tudi najbolje gledana neangleška serija na Netflixu, saj si jo je v enem mesecu ogledalo 65 milijonov gospodinjstev.

Kaj lahko pričakujemo od zadnjih delov?

Predlagamo, da naslednje vrstice preskočite, če še niste pogledali prvih delov pete sezone. Ob koncu zadnjega petega dela namreč glavna junakinja Tokio umre. Kaj to pomeni za ostale? 

Poleg celotne ekipe je tudi Alicia, ki trenutno v šahu drži Profesorja, najbolj iskana ženska v celotni Španiji, Evropi in celo na svetu. Ob koncu prvega dela pete sezone je rodila, sedaj pa se poraja vprašanje: bo izpustila Profesorja in celo življenje preživela na begu ali ga bo predala policiji in si tako pridobila nekaj svetlih točk?

Bo ekipi uspelo pobegniti ali ne?

Smrti Nairobi in Tokio sta ekipo močno prizadeli in vplivali na njihovo psiho. Talcev ni več, zato Tamaya nazaj drži samo še ujetništvo Golda in Profesorjev posnetek, ki lahko slabo vpliva nanj. Jim bo na koncu uspelo pobegniti ali bodo prepuščeni na milost in nemilost policije?

Pripravite se na zaključek ene najbolj epskih serij, ki na Netflix prihaja 3. decembra 2021.Izbor urednika