3. del knjige Petdeset odtenkov sive s strani Christana Greyja

Klavdija Rupar 10.06.2021
mv5bmtq5ntk0njg2n15bml5banbnxkftztgwnzk5nzk3mdi.v1

Po treh knjigah in treh posnetih filmih, v katerih sta glavni vlogi Christana Greyja in Anastasie Steel, odigrala Jamie Dornan in Dakota Johnson, je avtorica priljubljenih knjig pripravila še tri knjige, ki so predstavljale enako zgodbo, a namesto z Aninega stališča, so tukaj vpete mračne misli in čustva Christana Greyja.

Pred kratkim je izšel tretji in zadnji del pripovedovan z njegove strani in če je to edina izmed šestih knjig, ki vam še manjka, jo že lahko dobite na spletni strani Mladinske knjige.Foto: amazon.com

E L James - Freed

Povabljeni ste na poroko stoletja, na kateri bo svojo večno zvestobo obljubil Christian Grey. Pa je zares primeren za moža? Njegov oče ni pretirano prepričan, brat bi rad pripravil divjo fantovščino, njegova zaročenka pa med poročne zaobljube nikakor ne želi dodati, da ga bo vedno ubogala in se mu podredila. Zakon zakoncema prinese nove zaplete in izzive. Njuna strast je sicer še bolj žgoča in pestra kot ponavadi, a Anin uporniški duh še vedno muči Christana in prebuja njegove najbolj temačne strahove in čustva. Obenem pa se v njuno realnost vrne sovražnik iz preteklosti.

Bo Christian lahko končno pozabil na nočne more iz otroštva in rešil samega sebe? Bo lahko premagal novico, o tem, kako je bil vzgojen, našel odpuščanje in končno sprejel Anino ljubezen?


Izbor urednika