Čudoviti lepotni adventni koledarji 2021

Klavdija Rupar 07.12.2021
dior-advent-calendar-mood-2-1600x900

Čeprav imamo občutek, da se je leto 2021 ravnokar začelo in je bilo ravno konec poletja, nas le še nekaj dni loči od zadnjega meseca v letu - decembra. Meseca praznikov, božičnih daril in adventnega časa. Vsi se spomnimo adventnega koledarja, ko smo vsako jutro kot otroci odprli eno čokoladico vsak dan do božiča. Adventni koledarji so vsako leto bolj ekstravagantni in tudi letos večina lepotnih znamk ni razočarala. 

Spodaj delimo, kateri so najbolj navdušili nas.

Jo Malone adventni koledar 2021

Adventni koledar 2021 Jo Malone vsebuje 24 stekleničk parfumov in sveč, vse pa je lepo zapakirano v majhne lesene predalčke, ki skupaj sestavljajo večji zabojček. Po koncu praznikov lahko zabojčke uporabite za nakit ali ličila.

Cena: 400 evrov.

L'Occitane praznični adventni koledar 2021

L'Occitane znamka, ki je izredno priljubljena tudi pri nas je letos pripravila adventni koledar, ki vsebuje nekatere izmed njihovih najbolj prodajanih izdelkov, kot so šamponi in kreme za roke. V njem je 24 izdelkov, ki jih lahko podarite sebi ali pa svoji najljubši osebi. 

Cena: 59,90 evrov

The Body Shop adventni koledar

The Body Shop je tudi letos pripravil adventni koledar, letos kar v treh različicah: najmanjšo različico Deli srečo! za 66 evrov, srednjo različico Deli ljubezen! za 96 evrov in največjo različico Deli srečo & ljubezen! za 136 evrov. Vsi trije vsebujejo 25 darilc, med katerimi so geli za prhanje, maslo za ustnice, maske za obraz, čistilo za obraz, kreme za roke in drugi njihovi izdelki. V vsakem okencu je poleg darila tudi eno dobro delo, s katerimi boste lahko med prazniki s srečo in ljubeznijo obdarovali svoje najbližje.

Cena: od 66 do 136 evrov.

Adventni koledar Fellunique

Feelunique je eden najbolj pričakovanih adventnih koledarjev leta. V njem najdete raznolike izdelke, med katerimi so krema za oči Charlotte Tilbury, So de Janeiro Bom Dia krema, čistilo Medik8 Surface Radiance Cleanse in paleta Huda Beauty Nude Obsessions Rich. 

Cena: 135,66 evra.

MAC adventni koledar

Če je makeup vaša strast in vedno radi preizkušate kaj novega, je MAC adventni koledar več kot primeren za vas. 24 MAC izdelkov je zagotovilo za ne male, ampak res velike radosti vsak dan pred božičem. Med izdelki najdete najbolj prodajano šminko Ruby Woo, maskaro In Extreme Dimension 3D Lash in Strobe Cream Pinklite.

Cena: 300 evrov.

Adventni koledar Asos Face + Body

Adventni koledar Asos, v katerem najdete izdelke za telo in obraz, vsebuje 24 izdelkov, med katerimi je kar 15 izdelkov večje velikosti, vsak kos pa pride v svoji oštevilčeni škatli. Med izdelki najdete vse za nego kožo, nego las, ličila in modne dodatke. Vsebuje pa tudi potiskano tote torbo in potiskan šal.

Cena: 90 evrov.

Fotogalerija

Foto: jomalone.eu Foto: loccitane.com Foto: thebodyshop.si Foto: thebodyshop.si Foto: thebodyshop.si Foto: feelunique.com Foto: maccosmetics.com Foto: asos.com

Izbor urednika