Max Factor predstavlja tri nova ličila za oči

CITYLIFE 27.10.2020
max faxtor

Izjemno pigmentirana senčila za veke COLOR X-PERT, s katerimi lahko stopnjujete intenzivnost barve, zelo mehka krtačka nove maskare DIVINE LASHES, ki je nežna do vaših trepalnic in hkrati ustvari božanski volumen. Naravne obrvi ali močno poudarjene, z novimi senčili REAL BROW KIT, s katerimi boste lahko ustvarile kakršen koli izgled si želite.

Videz, ki ga lahko preko dneva stopnjujete in ste popolne, od jutra do večera.

Max Factor DIVINE LASHES maskara 

Maskara DIVINE LASHES ustvari dramatičen volumen, a vaše trepalnice ostanejo božansko mehke na dotik, tudi ob dodatnem plastenju. Maskara z izjemno mehko krtačko ter kot kremi podobno formulo, kot bi ji primešali »lahkoten sneg iz beljakov«. Trepalnice ostanejo ločene in brez grudic, plast za plastjo. Nudijo vam občutek ugodja in bogat volumen.  Maskara preprečuje nastanek grudic, odporna je na dotik in ne pušča madežev preko dneva.

Max Factor COLOR X-PERT senčila za veke - zelo pigmentirana, omogočajo stopnjevanje intenzivnosti barve.

Paleta štirih senčil za veke COLOR X-PERT, z visoko intenzivnostjo pigmentov, ki omogočajo stopnjevanje barve senčila. COLOR X-PERT paleta senčil je bila ustvarjena za doseganje različnih videzov iz dneva v noč, kadar koli in kjer koli že ste. Formulacija kreme v prahu omogoča enostavno nanašanje, fini intenzivni  pigmenti pa ustvarjajo dolgotrajen, a hkrati obstojen in intenziven videz.

Na voljo v štirih privlačnih mini paletah:

  • 002        CRUSHED BLOOMS
  • 003        HAZY SANDS
  • 004        VEILED BRONZE
  • 005        MISTY ONYX

REAL BROW DUO KIT, senčilo za obrvi, v dveh barvah 

Za naravno polnost obrvi in poudarek, uporabite novi REAL BROW DUO KIT senčilo za veke. Naša edinstvena formula v obliki kremnega prahu je izjemno lahka in vam omogoča, da preoblikujete in definirate obrvi,  da izgledajo naravno ali da ustvarite drznejšo in intenzivno obliko, kakorkoli si  želite. V embalažo smo vgradili mini ogledalo ter priročni obojestranski čopič za obrvi.

 Na voljo v dveh izbranih odtenkih:

  • 002        MEDIUM                                                                
  • 003        DARK

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča