Trajni učinek brezhibne polti

CITYLIFE 02.11.2020
deborah

24Ore Nude Perfect tekoča podlaga je narejena z revolucionarno tehnologijo. Srednje prekrivna tekoča podlaga se lepo razmaže in vpije v kožo, za sabo pušča žametno in gladko kožo. Nežno sijoča polt je prava izbira za naraven in zdrav videz vaše kože.Aktivne sestavine:

DH OXYGEN COMPLEX

Poseben kisikov kompleks, pripomore k obnovi kože in skrbi, da kisik lažje prehaja med celicami. To pripomore k zmanjšanju oksidativnega stresa kože, ki ga povzroča modra svetloba. Koža je tako na videz bolj gladka, čvrsta in sijoča.

AQUA SISTEM

Kompleks obogaten s hidrasinolom (sestavina pridobljena iz rastlinskega izvora) in glicerinom, ki zagotavlja občutnejšo in trajnejšo hidracijo. Ta neverjetna sestavina spodbuja globinsko hidratacijo in pomaga zadrževati vlago v koži.

TRIKI LUCE MANNUCCI-JA, URADNEGA UMETNIKA LIČENJA DEBORAH MILANO

24Ore Nude Perfect tekoča podlaga deluje negovalno in je podaljšana roka vsakodnevnega negovanja kože. Točkovno s prsti nanesite tekočo podlago na čelo, nos, ličnice in brado ter s prsti nežno razmažite, kot bi razmazali kremo za obraz. S tem boste ustvarite izjemno naravni videz vaše polti, ki bo delovala enakomerno in zdravo.

Če raje uporabljate čopič izberite širši čopič z mehkimi ščetinami (Kabuki) ter z nežnimi, krožnimi gibi razmažite po obrazu. Pri tem uporabite enako metodo in tekočo podlago nanesite točkovna na štiri mesta. Čopič naj drsi po naravnih linijah vašega obraza, dokler ne dosežete željenega učinka. Na težje dostopnih mestih, kot je rob lasišča, predel okrog oči in nosa, uporabite prste in nežno vtrite tekočo podlago v vašo kožo.

Pri izbiri tekoče podlage je pomembno, da se zavedate vašega podtona koža, ki vas bo vodil do pravilnega odtenka.  

Tekoča podlaga 24Ore Nude Perfect  na voljo v petih izbranih odtenkih.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča