Najbolj zaželena krema za roke ta hip

CITYLIFE 25.03.2020
Nuxe

Pogosto umivanje in sredstva za dezinfekcijo lahko odstranijo lipide v povrhnjici kože, kar vodi do poškodbe kožne bariere. Posledično koža postane veliko bolj občutljiva in dovzetna za okužbe, onesnaženi delci lažje prodrejo vanjo in jo poškodujejo. Koža postane srbeča, rdečkasta in razpokana. Prekomerna uporaba mila, vroče vode in dezinfekcijskih sredstev pa sčasoma lahko vodi celo do dermatitisa. Rešitev je torej intenzivna nega.


Krema Rêve de Miel Crème Mains et Ongles s skrbno izbranimi naravnimi sestavinami predstavlja pravo medeno poslastico za roke in nohte. Sončnično in avokadovo olje kožo nahranita, karitejevo maslo in arganovo olje jo pomirita, akacijev med jo okrepi, vitamin E pa roke ščiti pred prezgodnjim staranjem. Rezultat so nebeško mehke roke, tudi v času koronavirusa.

NASVET: Kremico uporabljaj čez dan, po vsakem umivanju in dezinficiranju rok, v bogatem sloju pa jo nanesi tudi zvečer pred spanjem.

Krema za roke in nohte

Svilnata in nemastna krema za roke in nohte je obogatena z dragocenimi izvlečki medu in sončnice ter z dragocenimi olji in vitaminom E. Hrani in obnavlja suhe in razpokane roke, hkrati pa jih ščiti pred prezgodnjim staranjem.

Ob redni uporabi bodo roke mehke, nohti pa okrepljeni.

REDNA CENA: 8,56 €

AKCIJSKA SPLETNA CENA: 3,80 € à www.sophia.si 


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča