Od glave do pet v mandljevi L'OCCITANE kolekciji

CITYLIFE 03.04.2020
loccitane

Sprostite telo in um s čudovitimi mandlji iz Provanse in si privoščite spa kar doma! 

Šampon Mandelj, 240 ml in 75 ml

Odslej bodo tudi vaši lasje uživali v negi z legendarnim mandljem iz L'OCCITANA – in dišavo, ki je osvojila svet! Šampon Mandelj, obogaten z mandljevim oljem iz Provanse, nežno očisti lase ter jim dan za dnem pomaga povrniti prožnost in sijaj. Lasje so lahkotni, mehki in odišavljeni s slastno subtilno dišavo svežih mandljev. 


Balzam za lase Mandelj, 240 ml in 75 ml

Odslej bodo tudi vaši lasje uživali v negi z legendarnim mandljem iz L'OCCITANA – in dišavo, ki je osvojila svet! Balzam za lase Mandelj, obogaten z mandljevim oljem iz Provanse, pomaga zmehčati lase, da se lažje razčešejo, ter jih nežno odišavi s slastno subtilno dišavo svežih mandljev. 


Mandljev hrustljavi muesli piling za telo, 150 g in 15 g

Kozmetični sladokusci, pozor! Prihaja najslajši piling za telo, ki spominja na hrustljave kosmiče. L'OCCITANE predstavlja Mandljev hrustljavi muesli piling za telo, ki ga odlikuje biološko razgradljiva hrustljava formula iz rjavega sladkorja in mandljevih jedrc, prelitih z mandljevim oljem … Njegova prednost? Sami lahko določite njegovo intenzivnost! Mešanico uporabite samostojno za intenziven piling ali pa v kombinaciji z Mandljevim oljem za prhanje, ki iz rituala ustvari razkošno doživetje. Poslovite se od odmrlih kožnih celic in manjših nepravilnosti na teksturi kože ter razkrijte svilnato gladko in prožno kožo. Vendar pazite, da ta slastni piling ne zaide na krožnik! 


Novosti bodo na voljo v spletni trgovini www.loccitane.siod 9. aprila 2020, v trgovinah pa bodo na voljo ob ponovnem odprtju.  


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča