DR. GRANDEL Vitamin Infusion

Napolnimo kožo z vitamini še pred poletjem

CITYLIFE

Kako izbrati pravi izdelek za nego kože, kateri so ključni vitamini za mladosten videz in lepo, sijočo kožo? Pri odločanju bodimo pozorni tudi na to, ali vsebuje katerega izmed vitaminov, ki jih naša koža nujno potrebuje, da ostane lepa in zdrava. To so predvsem vitamin A, ki med drugim pripomore k zaščiti kože pred škodljivimi ultravijoličnimi žarki, vitamini skupine B, ki izboljšajo nivo vlage in podpirajo regenerativne in zaščitne mehanizme kože ter vitamin C, ki ščiti kožo pred zunanjimi stresorji, lahko posvetli kožo in je pomemben faktor pri nastajanju kolagena v koži ... Za svež videz kože s sijočim učinkom.

»Lepotni kompleks ABC je skupek lepotnih vitaminov A, B in C v visokotehnološki obliki.«

Nova lepotna linija DR. GRANDEL Vitamin Infusion, primerna za vse starosti, poživi kožo s svojo čudovito sestavo, polno lepotnih vitaminov, sadnih izvlečkov in izjemnih tekstur, kot z vitamini prepojena lepotna infuzija z gladilnim in osvežujočim učinkom

Izbrani močni vitamini se skupaj z eksotičnimi izvlečki cveta granatnega jabolka in manga v inovativni obliki kapsul združujejo v popolni simbiozi kot zaščitni "telesni stražarji" proti zunanjemu stresu in poživljajoči "lepotni stražarji" za podaljšanje mladostnega videza kože in zagotavljanje enakomerno svežega sijaja. Moderni in inteligentni načini pretvarjanja teh lepotnih vitaminov v kapsule ščitijo potencialno učinkovitost vitaminov in izboljšajo njihovo absorpcijo v globlje plasti kože, zaradi česar so vitamini lahko še bolj učinkoviti. Prava lepotna infuzija, ki poživi mladost kože.

»Kompleks, narejen iz cvetov granatnega jabolka in vitamina C, za spodbujanje koži lastne sinteze kolagena in zaščito že obstoječih kolagenskih vlaken, bo poskrbel, da bo naša koža zglajena, črte in gube pa vidno zmanjšane.«

Top 5 za svežo in gladko polt

  • EYE – aktivira in gladi ... Zmanjšuje zabuhlost in briše sledi utrujenosti ter kožo ščiti pred zunanjimi stresorji.
  • GEL – osvežuje in gladi 24 ur na dan ... Ohranja naravno toničnost kože, koži pomaga ohranjati mladosten videz dalj časa, jo založi s pomembnimi lipidi in na njej pusti prijeten osvežujoč občutek. Primeren je še posebej za dehidrirano in mešano kožo. 
  • KREMA – krepi in gladi  ... lahka tekstura primerna za suho kožo bo poskrbela za mladosten videz, nahranila kožo s pomembnimi lipidi in na njej pustila prijeten osvežujoč občutek. 
  • SERUM - prečiščuje in gladi ... učinkovit koncentrat bo še dodatno okrepil vlažilne in zaščitne mehanizme kože, prečistil pore in poskrbel za matirajoč učinek, njen sijaj in kožo zaščitil pred zunanjimi stresorji.
  • MASKA – pomirja in gladi ... ima učinek ravnovesja in učinkovito ščiti kožo pred zunanjimi stresorji, pomirja razdražene dele kože in krepi kožno pregrado. 

Kozmetika DR.GRANDEL z več kot 70-letno tradicijo, s svojimi znanstvenimi metodami dela in profesionalnim pristopom k negi kože zagotavljajo kozmetične izdelke, ki poosebljajo naravo v optimizirani obliki. Kozmetika DR.GRANDEL temelji na uporabi naravnih sestavin, kot so hialuronska kislina, proteinski moduli, vitamini in ponuja kakovostne izdelke, ki ustrezajo zahtevam posamezne kože in vsakemu tipu uporabnika. 

Lepotna linija DR. GRANDEL Vitamin Infusion je dostopna v izbranih kozmetičnih salonih in SPA-jih, v trgovinah z zdravo hrano in v lekarnah. 

Več na www.drgrandel.si

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča