DR. GRANDEL HYDRO ACTIVE - inteligentna vlažilna nega

CITYLIFE 21.02.2021
hydroactivegruppe1b

Suh zrak kot posledica centralnega ogrevanja, klimatskih naprav in izpostavljanja sončnim žarkom tudi pri mlajših osebah povzročijo prekomerno izgubo vlage iz kože. Linija kozmetike DR. GRANDEL - HYDRO ACTIVE zadovolji potrebe po vlagi suhe, dehidrirane kože kot tudi potrebe mešane kože, s svojim kompleksom sestavin kot so alge in morska voda pa koži vrača svežino in vitalnost.

Perfect Skin Hyaluron za zdravo in privlačno kožo

Staranje kože se začne skoraj neopazno okoli 25. leta starosti. Po 30. letu postanejo znamenja  časa s pojavom prvih gub že izrazitejša. Po 40. letu se pojavijo prve majhne gubice na zgornji ustnici, dekolte ni več gladek, čvrstost vezivnega tkiva pa se začne manjšati. Po 50. letu postanejo obrazne poteze sčasoma ohlapne, koža suha, gube pa izrazitejše. Hitrost staranja kože je le v 25 % pogojena z genetiko, glavni vpliv imajo življenjski slog in okoljski dejavniki. Glavni krivci za staranje kože so UV-žarki, nikotin, alkohol, neuravnotežena prehrana, stres in pomanjkanje spanja.
Prehransko dopolnilo Perfect Skin Hyaluron vsebuje izbrane in uravnotežene vitalne snovi kot so vitamini, minerali in hialuronska kislina, ki bodo pripomogli za zdravo in privlačno kožo tudi od znotraj. Hialuronska kislina je naravna sestavina  kože in vezivnega tkiva. Približno 50% celotne količine hialuronske kisline najdemo v koži in vezivnem tkivu. V kozmetiki se uporablja kot vlažilno sredstvo, saj ima odlično sposobnost za vezavo vode. Uveljavila se je kot klasični kozmetični  izdelek in postala nepogrešljiv del sodobne kozmetike za nego kože. Prehransko dopolnilo Perfect Skin Hyaluron vsebuje kombinacijo mikrohranil in kar 100 mg hialuronske kisline. Vitamini biotin, niacin in vitamin B2 ter mikroelement cink prispevajo k ohranjanju lepe in zdrave kože, las in nohtov. Baker prispeva k normalni obarvanosti kože, vitamin C pa ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Hialuronska kislina, naravna sestavina kože in vezivnega tkiva, zaokrožuje sestavo prehranskega dopolnila Perfect Skin Hyaluron.

Linijo izdelkov in njihov opis DR. GRANDEL - HYDRO ACTIVE najdete spodaj! Več na drgrandel.si in grandevita-shop.si!


Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča