Kako doseči svoje »ravnovesje«? Preprosto - z zaščitnim eliksirjem The High Life

CITYLIFE 02.03.2021
the high life

Moderna doba in spreminjajoče se prehranjevalne navade tako zahtevajo dodaten vnos vitaminov, mineralov in hranil.

Izbira prehranskih dopolnil je ogromna in poiskati takšno, ki bi vsebovalo vsa ključna mikrohranila (»vse v enem«) za lepši dan, energijo in dobro počutje nam večkrat lahko predstavlja izziv. 

Izziva »vse v enem« se je uspešno lotilo podjetje The High Life. Nedavno je postavilo na domače in tuje tržišče The High Life »Zaščitni eliksir«, ki predstavlja inovativno formulacijo s kombinacijo 5 aktivnih sestavin, ki se medsebojno dopolnjujejo in skrbijo za učinkovito razstrupljanje našega telesa, izboljšane kognitivne sposobnosti, ohranjanje zdravega videza in ravnovesja v telesu.

Zaščitni eliksir je naravni izdelek v obliki prahu, ki združuje vitamine, minerale ter druge fitorastlinske sestavine, ki so nujno potrebne za delovanje, zmogljivost in vitalnost našega organizma. KAJ VSEBUJE TA EDINSTVENA FORMULACIJA IN KAKO?

Zaščitni eliksir vsebuje zeolit v obliki naravnega klinoptilolita, ki omogoča adsorpcijo neželenih snovi v telesu kot so težke kovine, ki se tekom prebave izločijo iz organizma. Poleg učinkovitega razstrupljanja pa je klinoptilolit poznan tudi po svojem antioksidativnem delovanju in pozitivnih učinkih na črevesno floro.

V inovativno formulacijo so vključili tudi cink v obliki cinkovega citrata. Ta mineral je izjemno pomemben, saj sodeluje v številnih fizioloških procesih, presnovi makrohranil ter pomembno vpliva na kognitivne funkcije. Prispeva tudi k ohranjanju zdravih kosti, las, nohtov, kože in ohranja dober vid. Pomembno vlogo igra tudi pri delovanju imunskega sistema in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. 

Nepogrešljiv v borbi za dobro počutje je vitamin C, na katerega seveda niso pozabili. Vkomponiran v obliki natrijevega askorbata predstavlja pomemben dnevni vir tega esencialnega vitamina, ki je vsem dobro znan antioksidant. Poleg pomembne vloge pri delovanju imunskega sistema, sodeluje še pri nastajanju kolagena, ki je pomemben za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože, zob. Znatno prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti.  

Formulacijo so dopolnili še z dodatkom dveh skrbno izbranih rastlinskih izvlečkov, ki blagodejno vplivajo na naše telo in duha. 

Konopljin izvleček, ki vsebuje kanabidiol (CBD) ter druge kanabinoide, kar omogoča sinergijo zdravilnih učinkov, ki odlikujejo to vsestransko rastlino. CBD pripisujemo številne znanstveno potrjene učinke kot je močno protivnetno in protibolečinsko delovanje, zmanjševanje utrujenosti in odpravljanje nespečnosti. Hkrati tudi krepi imunski sistem ter pospeši sposobnost regeneracije telesa za splošno ravnovesje v telesu.

Druga naravna sestavina rastlinskega izvora pa je izvleček korenine ingverja, ki vsebuje esencialno olje z aktivnimi gingeroli in šogaoli, katerim pripisujemo antioksidativno, protivnetno in torej izrazito zaščitno delovanje tega zelišča, ki se pogosto uporablja tudi kot začimba v kulinariki. Seveda z namenom, saj olajša presnovo težko prebavljive hrane ter pomaga pri različnih vrstah slabosti kot sta morska bolezen in jutranja slabost.


IZDELEK ODLIKUJE TUDI DOMISELNA IN VEČPLASTNA UPORABA

Z uporabo prahu lahko poskrbite za vaše telo od zunaj ter od znotraj saj se raztopljen v vodi uporablja na več načinov. Za učinkovito razstrupljanje celotnega telesa, krepitev imunskega sistema ter odpravo stresa, pa je najbolj priporočljivo, da ga v obliki vsakodnevnega napitka zaužijete zjutraj.

Lahko pa ga tudi nanesete na lasišče in obraz v obliki maske ali pa si pripravite sproščujočo kopel. Tako poskrbite za regeneracijo in zaščito vaših las, nohtov in kože. Kot pripravek za spiranje ustne votline blagodejno vpliva na razdražene dlesni in ustno sluznico.

Ohranite ravnovesje in razvajajte svoje telo z dnevno dozo prahu zaščitnega eliksirja podjetja »The High Life«.

Nakup in dodatne informacije so voljo na spletni strani www.thehighlife.eu


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča