Kakšna oblika nohtov bo prevladovala v letu 2021?

Klavdija Rupar 10.02.2021
d3e864a03f9b76c6036d92b5f6e837dad6118d81

Letošnje leto bodo izredno popularni soft square nohti - gre za novo stari trend, ki letošnje leto ponovno doživlja vrhunec svoje priljubljenosti. Trendi se namreč v zadnjih letih pomikajo v smer praktičnosti in vsakdanjosti, zato se iz sezone v sezono vedno bolj osredotočajo na preproste in minimalističen manikure ter sloge, ki jih je enostavno vzdrževati. Pozitivna stvar pri tem je tudi, da si jih precej lažje vzdržujete kar doma in nimate več težav z dolgimi in motečimi nohti. Oblika nohtov imenovana soft square je prav to: podaljšek obstoječih trendov, ki so osvojili mlade ženske z zaposlenim in dinamičnim življenjskim slogom, zato ne predstavlja nič revolucionarnega, a je še vedno ravno tako majhen preobrat, da v svet manikure prinaša svežino.

Kaj sploh je soft square?

Nohte imate lahko oblikovane na več različnih načinov, ena izmed teh je tud bolj kvadratna oblika nohta. Trend soft square pa je malenkost bolj mehka različica kvadartne oblike nohtov, kar pomeni, da so robovi rahlo zaobljeni in oblikovani tako, da je celoten videz bolj subtilen in nežen.

To obliko se lahko kombinira s klasično francosko manikuro ali laskavimi odtenki nežnih lakov. Rezultat je moderen, minimalen in spodoben, a še vedno v trendu.

Fotogalerija

Foto: Pinterest Foto: Pinterest Foto: Pinterest Foto: Pinterest Foto: Pinterest Foto: Pinterest Foto: Pinterest

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča