Medex za aktiven življenski slog

CITYLIFE 11.05.2018
Medex za aktiven življenski slog

Za nas velja, da smo športni narod, kar nam iz leta v leto potrjujejo tudi tujci, ki obiščejo Slovenijo. Novi izdelki iz Medexa so namenjeni prav vsem aktivnim posameznikom. Pomemben del naše prehrane so tudi beljakovine, ki jih nujno potrebujemo za normalno delovanje. Prisotne so v vseh celicah, kjer imajo poglavitno vlogo, od njih so odvisni vsi življenjski procesi.
Beljakovinske kroglice, novost v Medexovi ponudbi, so na voljo v dveh okusihmlečna čokolada in bela čokolada z vanilijo. Z njimi bomo poskrbeli za hiter in učinkovit vnosbeljakovin v telo, tudi takrat, ko z drugimi obroki ne zaužijemo dovolj beljakovin in vlaknin. Uživamo jih lahko tudi tisti, ki smo občutljivi na gluten, saj ne vsebujejo glutena.
Izdelek Gelée royale sport vsebuje matični mleček, obogaten z L-karnitinom in vitaminom B12. L-karnitin je spojina, ki se naravno pojavlja v mišicah in ima ključno vlogo pri presnovi energije iz maščob, hkrati pa pospeši absorpcijo kisika med aktivnostjo in poveča energijo. Dodani vitamin B12 pa prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Gelée royale sport da energijo, ki jo potrebujemo za fizično aktivnost, zmanjšuje utrujenost ter povečuje športno aktivnost

Več na medex.si!

Fotogalerija

. . . . . . . . . . .

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča