Moika - slovenska naravna kozmetika za nego telesa

Tina Lagler 07.08.2017
Moika

Tisti, ki želimo svojemu telesu in koži privoščiti le najboljše, naravno, povrh tega pa še domače, toplo pozdravimo novo slovensko blagovno znamko MOIKA NaturalCosmetics, za katero s svojo nadobudno ekipo stoji Darja Blatnik. Pohvalijo se lahko z izdelki za nego kože iz lokalnih in naravnih surovin, velik del izvlečkov pa proizvedejo kar sami: "Rastlinski material zanje pridelujemo po ekoloških načelih v neokrnjenih predelih Slovenije ali pa jih z veliko mero odgovornosti do okolja naberemo v naravi. Proizvajalci naših rastlinskih olj so slovenske ekološko certificirane kmetije in oljarne".

V njihovi spletni trgovini za nego obraza najdemo Cvetno, Gorsko, Travniško in Gozdno linijo, ki med drugim ponujajo obrazne vodice, vlažilne in pomirjujoče kremice, olja in čistilne gele, za nego telesa pa so na voljo geli za tuširanje in zeliščno blagodejno mazilo.

Vsaka serija izdelkov je sveže pripravljena z ljubeznijo do narave, zdravja in sočloveka, vsak izdelek pa je narejen in polnjen ročno.  
moika.si

PREBERITE ŠE: Slovenska mila #42 z novo podobo in blagodejnim učinkom na telo

Fotogalerija

Foto: MOIKA NaturalCosmetics Foto: MOIKA NaturalCosmetics Foto: MOIKA NaturalCosmetics Foto: MOIKA NaturalCosmetics Foto: MOIKA NaturalCosmetics Foto: MOIKA NaturalCosmetics Foto: MOIKA NaturalCosmetics

Izbor urednika