Najboljše lepotne aplikacije za nego telesa doma

Klavdija Rupar 26.01.2019
Foto: Unsplash

Od iskanja nove barve laka za nohte do meditacije in dostopa do vseh lepotnih tretmajev, sedaj obstajajo aplikacije za prav vse zgoraj našteto. Spodaj vam predstavljamo nekaj najboljših.

Za mentalno zdravje: Happy Not Perfect

Ko se začnejo kazati znaki stresa ali negativnega razmišljanja in nas vse skupaj začne prevevati, se ustavimo, zadihajmo in misli umirimo s pomočjo aplikacije Happy Not Perfect. Samo vnesemo, kakšno je naše dnevno razpoloženje in že nas bo popeljala skozi sedem korakov, ki nam bodo pomagali pri umiritvi.
happynotperfect.com

Foto: iTunes

Za ekperimentiranje z barvo za lase: Style My Hair

Medtem ko druge aplikacije samo poskrbijo, da smo videti, kot da nosimo lasuljo ali Snapchat filter, L'orealova aplikacija Style My Hair poskrbi, da je vse skupaj videti precej bolj realistično. Omogoča nam, da spremenimo barvo v "živo" in 3D, s čimer lahko točno vidimo, katere barve nam pristajajo in ne bomo obžalovali naslednjega obiska pri frizerju.
play.google.com

Foto: iTunes

Za sledenje zdravju kože: YouCam Makeup

Če nas zanima, ali imamo zdravo kožo in ali uporabljamo prave izdelke, je aplikacija YouCam Makeup zagotovo prava za nas. Vsak dan samo naredimo selfie in aplikacija analizira, kakšna sta starost in zdravje naše kože, saj sledi gubam, neravni strukturi in temnim kolobarjem pod očmi.
itunes.apple.com

YouCam

Za poskušanje ličil preden jih kupimo: MakeupPlus Virtual Counter

Najbrž smo si vse vedno želele preizkusiti najnovejše makeup izdelke in aplikacija MakeupPlus Virtual Counter to omogoča. Virtualno lahko preizkušamo testerje različnih znamk in se tako odločimo, ali bomo stvar kupili.
makeup.meitu.com

Foto: iTunes

Za tek: Nike + Running

Aplikacija Nike+Run Club vsebuje različne vodene treninge. Pričakujemo lahko profesionalne tekaške nasvete, obenem pa lahko spremljamo tudi tedenski napredek, ki vsebuje statistiko. Svoj napredek lahko delimo tudi z vsemi ostalimi, ki uporabljajo aplikacijo in tako dobimo še dodatno spodbudo.
nike.com

Foto: Nike.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika