Najboljši unisex parfumi za ženske in moške

Klavdija Rupar 16.03.2019
Parfumi

Parfumi so zagotovo eden najbolj privlačnih lepotnih izdelkov, saj čudovito dišijo, osebo polepšajo in celo obudijo spomine. Seveda če z njimi ne pretiravamo. Poleg tega so eden redkih lepotnih izdelkov, ki enako priljubljenost uživajo tako pri moških kot pri ženskah.

Obstaja ogromno različnih vonjev, ki so najpogosteje razdeljeni v različne kategorije. Cvetlični, sladki, z vonjem po citrusih, ločimo pa jih tudi na bolj poletne in zimske. Seveda pa se ločijo tudi na moške in ženske, obstajajo pa tudi takšni, ki jih brez težav nosita oba spola.

Predstavljamo jih v galeriji.

Fotogalerija

Escentric Molecules Molecule 01. Foto: Fragrantica Hermès Voyage d Marc Jacobs Splash Pear Foto: Notino Tom Ford Black Orchid EDP. Foto: Fragrantica Jo Malone London Lime Basil & Mandarin Cologne. Foto: Fragrantica Dolce & Gabbana Velvet Cypress. Foto: Fragrantica Calvin Klein CK All. Foto: Fragrantica Goop Edition 02. Foto: Fragrantica Karl Lagerfeld Kapsule Light. Foto: Notino Estée Lauder Amber Mystique. Foto: Notino Le Labo Santal 33. Foto: Fragrantica

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča