Poletje 2016 - trendovske barve lakov za nohte

Anja Mrevlje 21.04.2016
laki 2016

Pantone parček

Letošnja moda se pogosto poigrava s Pantone kombinacijo leta 2016 nežno roza (rose quartz) in umirjeno modro (serenity). Če se vam kombinacija za oblačila zdi preveč drzna ali je izven vaših modnih okvirjev, se lahko poigrate vsaj z barvo nohtov.

Lak za nohte 2016: Essie Lounge Lover; Essie Shades On

Sladoledna in koralna svežina

Poletje si težko predstavljamo brez osvežitve, pa naj bo to sladoled, koktajl ali skok v prijetno hladno vodo, najlepša poletna asociacija na rdečo pa je koralna, ki nas v mislih odpelje na prelepe tropske plaže.

Lak za nohte 2016: Dior Pivoine; Dior Bluette

Nedolžno in fatalno

Včasih smo rade urejene subtilno, neopazno – takrat posežemo po komaj opaznih odtenkih laka, spet drugič rade damo poudarek svojemu stilu in ženstvenosti s karseda temnim odtenkom, ki je lahko prav tako kot klasična rdeča eleganten in brezčasen.

Lak za nohte 2016: Guerlain La Petite Robe Noire, My First Nail Polish

Nude minimalizem

Nude že nekaj sezon kraljuje tako na modnih brveh kot tudi v kozmetični industriji. Všeč nam je, ker se odlično kombinira z vsemi stili oblačenja in barvami ter da piko na i dobremu stilu. Lepotna zapoved? Nude je nova črna.

Lak za nohte 2016: Catrice LE Denin Divine Gold Miners

Lesk in dekadenca

Poletje si težko predstavljamo brez metalnih odtenkov obutve in dodatkov, prav tako tudi laka za nohte, ki lahko še tako običajen videz spremeni v uglajen. Vijoličasta pa je barva, ki se čudovito vklopi kot kombinacija z metalnimi odtenki.

Lak za nohte 2016: O.P.I. Spare Me a French Quarter; O.P.I. Take a Right on Bourbon


Izbor urednika