S tekom do letalske vozovnice

Matej Jurgele 17.06.2018
Air france

Air France združuje tekače po vsem svetu
Air France je s ciljem, da bi združil in motiviral tekače po vsem svetu, ustvaril spletno stran airfrancerunning.com, ki je sinhronizirana z vsemi glavnimi tekaškimi aplikacijami. Tekači iz vsega sveta se nanjo prijavijo in z opravljanjem tekaških izzivov, primernih za različne stopnje pripravljenosti, med sabo tekmujejo, primerjajo rezultate in se s tem tudi motivirajo. Športne izzive, ki so jih opravili, pa lahko delijo tudi na Facebooku in Twitterju.

Z udeležbo in zmago pri posameznem športnem izzivu si lahko tekači prislužijo paket letalske vozovnice in prijavnine na enega izmed maratonov po celem svetu, samo prijavnino ali pa kakšnega izmed Air France potovalnih dodatkov. Člani zvestobnega programa Flying Blue pa imajo še večje možnosti, da osvojijo športni izziv, čakajo pa jih tudi nagrade, namenjene posebej njim.

San Francisco, New York ali Buenos Aires
Maratona v Vancouvru in Parizu sta že za nami, priprave na vse prihajajoče pa so že v polnem teku. Julija in avgusta nas namreč čakajo maratoni v San Franciscu, New Yorku in Buenos Airesu. Športni izziv, ki vam lahko prinese udeležbo na maratonu, je za vsako destinacijo drugačen – enkrat morate preteči 12 km naenkrat, spet drugič s tekom premagati 564 metrov višinske razlike. Izzivi so različni, kakšnega moraš opraviti, da te Air France pelje na maraton po tvoji želji, pa lahko preveriš na spletni strani Air France Running.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča