Toothie - naravna in okolju prijazna zobna pasta, narejena v Sloveniji

Klavdija Rupar 23.01.2020
toothie

Čisti, sijoči in zdravi zobje niso samo lepotni ideal, ampak so tudi pokazatelj zdravja in higiene. Čeprav lahko sledimo tisočerim oglasom za zobno pasto, ki bo naše zobe zagotovo naredila bolj bele, pa je vprašanje, katera zares deluje.

V Sloveniji imamo sedaj novo zobno pasto Toothie, ki je naravna in okolju prijazna, dobimo pa jo v obliki tabletk. V njej so samo naravne sestavine, za katere je značilno, da naredijo naš nasmeh bolj bel. Penasta struktura nas bo sprva mogoče presenetila, a v pozitivnem smislu in kmalu ne bomo več uporabljali običajne zobne paste. Gre za zobno pasto z okusom po meti, ki bo poskrbela za čist in svež okus ustne votline. Narejena je brez sulfatov, parabenov in konzervansov.

Poleg zobne paste, ki je zapakirana v okolju prijaznem materilu, primernem za recikliranje, lahko izberemo tudi Toothie Bamboo - zobno četko narejeno iz bambusa, ki je popolnoma razgradljiv in služi kot naravno antibakterijsko sredstvo. Ali pa Toothie oglje, ki poskrbi za sijoč nasmeh in bolj bele zobe. 

Toothie zobna pasta je brez glutena, ni testirana na živalih in je narejena iz naravnih sestavin. Uporaba je povsem preprosta: prežvečimo tabletko, poščetkamo zobe z vlažno zobno ščetko in to ponovimo dvakrat na dan.

Več na: toothietabs.com

Fotogalerija

Foto: FB/Toothie Foto: Toothie Foto: FB/toothie Foto: FB/Toothie

Izbor urednika