Ženski parfumi 2016 z vonjem po zimi

Anja Mrevlje 21.11.2016
Ženski parfumi 2016

Hladnejše temperature praviloma zahtevajo tudi bogatejše dišavne note, ki jih bo našli v novih dišavah priznanih modnih hiš in mojstrih opojnih dišav.

Zimo bomo preživeli v objemu močnega vonja nove dišave Black Opium, ki vsebuje note vanilije, kave, jasmina, rdečega popra in cveta pomaranče. Do nove zeleno-cvetne dišave modne hiše Yves Saint Laurent pa bomo morali počakati do začetka prihodnjega leta. Novi vonj dišave Alexandra McQueena s prevladujočimi lesnimi notami nas bo zapeljal v popolno ravnovesje. Jo Malone predstavlja edinstven topel, a svež vonj, kjer se note sandalovine in cedre mešajo z muškatnim oreščkom in ingverjem. Dišava Calvin Klein Deep Euphoria je cvetno - ciprska dišava, ki se odpre z vrhnjimi notami mandarininih listov in belega popra, na sredini spaja čarobno črno vrtnico, geranijo in jasmin in se zaključi s spodnjimi notami mošusa in pačulija. Nova Kenzo dišava Kenzo World v obliki človeškega očesa pa navdušuje s sladko-sadnim vonjem z lesno noto. Še vedno pa med najbolj priljubljenimi ostaja dišava Chanel N°5 L'Eau, ki nas bo tokrat prepričala z notami limone, mandarine, pomaranče, ter cvetličnim vonjem ylang-ylanga in jasmina. Za obraz uradne kampanje so izbrali mlado 16-letno Lily-Rose Depp, ki predstavlja moderno mlado žensko.

PREBERITE ŠE: Skrivnostni ženski parfumi za jesen in zimo 2016

Galerija - Ženski parfumi 2016 s katerimi bomo zapeljevali pozimi:

Fotogalerija

Ženski parfumi 2016 Ženski parfumi 2016 Ženski parfumi 2016 Ženski parfumi 2016 Chloe Ženski parfumi 2016 Ženski parfumi 2016 Yves Saint Laurent ‘Black Opium’

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča