BMW Concept Link Zero Emission - divji motocikel prihodnosti

BMW Concept Link Zero Emission

BMW Concept Link Zero Emission je električni motocikel z ničelno stopnjo emisij. Srce motocikla je kompakten elektromotor, ki ga poganja sklop baterij, nameščen na dnu motocikla. Koncept je tako odličen za vožnjo po mestu, saj ima majhno maso, je hiter, okreten in enostaven za upravljanje. Sedež je nastavljiv, pod njim pa najdemo velik prostor za čelado.


Motocikel združuje digitalen in analogen svet, saj je uporaben kot prevozno in komunikacijsko sredstvo. BMW Concept Link Zero Emission se lahko poveže z različnimi mrežami in aplikacijami in tako nudi širok spekter uporabe.

Za Bavarce pa je tehnologija še vedno na prvem mestu. Klasično ploščo z merilnikom je tako zamenjal displej, ki vse informacije o hitrosti, statusu baterije in navigaciji projicira na vetrobransko steklo.

Ali bo koncept kdaj zaživel je težko napovedati, glede na to kakšen odnos ima BMW do električnih vozil pa ni povsem izključena serijska proizvodnja.
bmw.com

Galerija - BMW Concept Link Zero Emission

Fotogalerija

BMW Concept Link Zero Emission BMW Concept Link Zero Emission BMW Concept Link Zero Emission BMW Concept Link Zero Emission BMW Concept Link Zero Emission BMW Concept Link Zero Emission

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča