BMW E-Scooter: nov električni skiro

Matej Jurgele 12.06.2019
BMW

In prav s tem v mislih so pri znamki BMW predstavili tri skiroje, ki bodo na trg prispeli v letošnjem septembru. Nemška blagovna znamka se je pri izdelavi novih modelov povezala s podjetjem Micro (izumitelji modela Micro Scooter), in s tem združila inženiring z oblikovanjem.

Zastavonoša predstavljenih modelov je zagotovo BMW E-Scooter, za katerega bo potrebno odšteti 799 evrov. Najvišja hitrost, ki jo doseže je hitrost 20 km/h, tehta 9 kilogramov, ima dva ločena zavorna sistema. Poleg tega pa tudi sprednje in zadnje luči za večjo varnost. Skiro potrebuje le dve uri, da se litij-ionske baterije popolnoma napolnijo. Na voljo je v mat črni barvi.

BMW E- Scooter. Foto: BMW

Poleg omenjenega modela, pa sta na voljo tudi dva konvencionalna modela, brez električnega motorja. In sicer City Scooter, ki vas bo veljal 200 evrov ter otroški model Kids Scooter, za katerega boste morali odšteti 120 evrov. Model City Scooter se enostavno zloži, in omogoča enostavno shranjevanje, medtem, ko je različica Kids Scooter namenjen za otroke starosti od treh do dvanajst let.

Cenejša modela sta že na voljo pri izbranih BMW prodajalcih, medtem, ko bo model E-Scooter na voljo od letošnjega septembra dalje.

Fotogalerija

BMWBMWBMWBMWBMWBMW

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča