BMW Motorrad Roadshow 2021

Matej Jurgele 02.07.2021
bmw-motorrad-roadshow-2

Že četrto leto zapored bo BMW Motorrad Slovenija v sodelovanju z BMW Avtoval, BMW Selmar Celje in BMW Selmar Maribor ljubiteljem motorjev predstavil najnovejše modele BMW Motorrad. Testne vožnje bodo potekale kar štiri dni, in sicer v soboto, 3. julija, in nedeljo, 4. julija 2021, pri Centru Vič v Ljubljani ter v soboto, 10. julija, in v nedeljo, 11. julija 2021, pri Gams klubu v Slovenski Bistrici. Testne vožnje bodo vse dni potekale med 10:00 in 17:30 uro. Prijave na testne vožnje že potekajo na spletni strani www.bmw-motorrad.si ali motorrad.eventhub.si.
Za vse ljubitelje motornih koles BMW bo na voljo 14 različnih modelov iz segmentov Adventure in Heritage. Organizirane testne vožnje bodo potekale 1 uro in bodo vodene.


BMW Motorrad Slovenija uspešno organizira motoristični roadshow s testnimi vožnjami že četrto leto zapored. V preteklih treh letih se je testih vožnje udeležilo več kot 640 ljubiteljev motornih koles BMW Motorrad. BMW Motorrad testne vožnje so sicer del evropskega BMW Motorrad Roadshowa.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča