Blazer

5 blazerjev za jesen in kako jih kombinirati

Klavdija Rupar

Poletje se počasi končuje in kmalu bomo iskali nove jesenske kose, ki bodo popestrili našo garderobo. Blazer je zagotovo kos, ki ga mora imeti v omari vsaka modna navdušenka, saj ga lahko kombinirate z vsem in nosite povsod. To jesen so v trendu različni modeli, velikosti in vzorci, za vas pa smo pripravili 5 naših najljubših in kako jih lahko kombinirate. 

BLAZER Z ŽIVALSKIM POTISKOM

Foto: Zara Živalski potisk se vrača in letos ga bo veliko tudi na blazerjih. Takšen kos lahko kombinirate z elegantnimi hlačami in čevlji s peto, ko imate pomemben sestanek ali se odpravljate v službo. Za večerne zmenke ali zabavo pa zraven oblecite kavbojke in čevlje z ravno peto. Naj bodo ostali kosi oblačil nevtralnih barv, saj je že sam blazer kos, ki celotno opravo poudari.


BLAZER S KARIRASTIM VZORCEM

 Foto: H&MH karirastemu vzrocu oblecite črne ozke kavbojke ali elegantno oprijeto črno krilo. Za pisarniški videz dodajte črne salonarje, za večerni videz pa temne oprijete kavbojke in mokasine. Če se odločite za blazer črno bele barve, bodo zraven odlično pristajali tudi veliki uhani živih barv.

ČRTAST BLAZER

Foto: H&MČrtasti blazerji so ponovno v modi. Kombinirajte ga s širokimi boyfriend kavbojkami, zraven pa kombinirajte superge in ustvarite sproščen pisarniški videz, ki je primeren tudi za pohajkovanje po mestu.  


BLAZER ŽIVIH BARV

Foto: TopshopZa nošenje živih barv mora biti vaš modni okus malce bolj drzen, saj potrebujete kanček samozavesti. Barvni blazerji so odlična kombinacija k umirjenim barvam, najbolje pa bo videti v kombinaciji z belo majico s potiskom, svetlimi kavbojkami, čevlji pa naj bodo primerni priložnosti. Za formalne zadeve naj bodo to črni gležnarji s peto, za sproščene dogodke pa superge.


DALJŠI BLAZER V KOŽNI BARVI

Foto: ZaraKaj če bi za spremembo kupili blazer, ki je daljši in ga lahko nosite kot obleko? Takšen stil je primeren predvsem za poslovno zabavo, zraven pa lahko dodate črne salonarje ali gležnarje, še bolje pa bo videti z visokimi škornji, ki sežejo čez kolena.

 

 

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča