Baleine Bleue - majice s slovenskim podpisom

Klavdija Rupar 18.12.2019
Baleine Bleue

Baleine Bleue izhaja iz francoščine in pomeni sinji kit, največja žival na svetu, ki je na rdečem seznamu Svetovne zveze za varstvo naravo. To je tudi ime nove blagovne znamke, ki jo je ustvarila Martina Lorbek. Z idejo o lastni blagovni znamki se je spogledovala že nekaj let, ideja pa je zaživela pred nekaj meseci.

Trenutno so na voljo majice z različnimi potiski, kmalu pa bo dodali tudi druge artikle. Vsakemu tisku želi dodati zgodbo, od kod slika prihaja in kako je nastala. Miško je narisal njen sin, star le 4 leta. Materiale izbira zelo pazljivo in si prizadeva, da imajo vsi materiali OEKO-TEX, GOTS in druge certifikate. Najpomembnejše pa so ji tkanine, ki so mehke na dotik in trajnostno usmerjene.

Ima dva programa, ki znamki dajeta poseben pečat. S programom LEPŠI JUTRI vzdržuje trajnostno usmerjene smernice in dobrodelno aktivnost, v teku pa je prav poseben projekt, ki bo zaživel kmalu. 

Majice so dostopne na spletni strani Baleine Bleue in v trgovini Extraordinary v Ljubljani.

Fotogalerija

Baleine BleueBaleine BleueBaleine BleueBaleine BleueBaleine BleueBaleine BleueBaleine BleueBaleine BleueBaleine BleueBaleine BleueBaleine Bleue

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča