C&A z novo prihajajočo modno kolekcijo kliče prihodnost

Helena Peterlin 26.01.2023
20221025candalookbook12yellow1007finaln

Modna kolekcija C&A pomlad/poletje 2023 sledi novi smeri blagovne znamke v ponudbi kakovostnih, dostopnih oblačil za vsakodnevno rutino. Oblikovalci v C&A so razvili kolekcijo, ki temelji na treh makro trendih: Narava, Opolnomočenje in Univerzalno zdravljenje, ki poudarjajo trajno zavezanost vrednotam blagovne znamke, kot sta trajnost in vključenost. Rezultat omenjenega je kolekcija "Love the future again", moda, ki temelji na naravnih tkaninah in barvah.


Kolekcija C&A temelji predvsem na naravnih tkaninah in barvah, ki temeljijo na treh makro trendih: Narava, Opolnomočenje in Univerzalno zdravljenje.

S ciljem udobnega oblačenja in doseganja občutka samozavesti sta bombaž in lan glavni tkanini, ki se uporabljata v kombinaciji z drugimi bolj strukturiranimi tkaninami, kot je keper za obleke in dežne plašče. Prevladujejo ultra umirjeni odtenki bele, peščene in bež barve, v nekaterih kosih oblačil pa se pojavljajo živo vijolična, rdeča in fuksija. Drapiranje in nabiranje detajlov je temeljni del dokončanja te modne kolekcije. Voluminozni rokavi in izrezi izražajo osebnost in svobodo. V celotni modni kolekciji C&A so prisotni bolj klasični kosi modnih oblačil ali naborki, na primer v pasu za poudarjanje ženstvene silhuete ali na hlačah za večje udobje. 


Celotna kolekcija C&A je narejena tako, da je trpežna in brezčasna, na primer dežni plašč brez rokavov ali tridelna obleka čistih linij in dobre izdelave, da postane nepogrešljiv kos sezone. Prav tako so dodatki  oblikovani tako, da se lahko enostavno zamenjajo z ostalimi oblačili, ki jih že imamo v omari in se prilegajo vsakemu vidiku življenja sodobne ženske, pa naj gre za pot v službo ali srečanje s prijateljicami. 

Več na c-and-a.com!

Fotogalerija

C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”. C&A je predstavil kolekcijo pomlad in poletje 2023 z nazivom “Love the future again”.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča