Comma osvaja svet

Pika Zrim 07.09.2020
Comma

Na vrtoglavih višinah olimpijskega stolpa je novo kampanjo predstavljala manekenka Ragnhild Jevnes. Kot nasprotje, pa je drugi del snemana potekal na trdnih tleh studia, kjer model Malaika Girke prikaže vrhunec prihajajoče sezone s svojo ekspresivno postavo.


Tema kampanje je prava moč ženske. Namreč ženske vladajo kraljestvom, postanejo predsednice, sedijo na vodilnih mestih, vodijo družinska podjetja ali ustvarjajo v Hollywoodu. Vizija znamke Comma je, da s se s kolekcijami približa ženskam, ki želijo izpostaviti svojo ženstvenost in jo izžarevati vsaka po svoje.

Prva jesenska kolekcija ponazarja barve zahajajočega sonca, katerega žarki se prebijajo skozi urbano pokrajino in ustvarjajo odtenke od temno rdeče, karamelne, temno rjave in vse do črne. Lahkotna poletna oblačila izrazitih barv, so zamenjali dolgi rokavi in plašči. Comma osvaja svet novega stila. Igra se s silhuetami in geometrijskimi vzorci, ki tudi letos prevladujejo na modnih brveh in so priljubljeni bolj kot kadar koli prej. Kot se znamki pritiče, v vsaki kolekciji ohranja ženski šarm in eleganco. Modni trend jeseni so tako ozke kot široke hlače, tudi usnje ali imitacija usnja, se vračata v garderobni asortiman. Pomembni so tudi modni dodatki, ki pa so tokrat bolj minimalistični.


 

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča