Dolce & Gabbana - pisane torbe ustvarjene za poletje 2016

Anja Mrevlje 31.05.2016
Torbe Dolce & Gabbana

Kontrastne barve in pisane grafike so glavni element kolekcije za pomlad/poletje 2016 s katerim oblikovalski par izraža ljubezen do svoje domovine, Italije. Torbice s podpisom Dolce & Gabbana izgledajo kot pristno potovanje po Italiji in kot občudovanje njenih naravnih in kulturnih lepot. Potiski spominjajo na razglednice okrašene s tradicionalnim sicilijanskim vezenjem in arhitekturo velikih italijanskih mojstrov.

Model Adelina je pravokotna retro torbica v katero je stkana estetika 40. let prejšnjega stoletja. Dva nova modela torbic spominjata na chic pletene košare, Model Claudia pa spominja na bucket torbo iz usnja in brokata, ki je inspiracijo našla v lutkovnem gledališču Opera dei Pupi. Ikoničen model torbice Dolce box je preoblikovan v majhno barvito kamero. Čas je, da se prepustite poletju in naj se avantura začne.
dolcegabbana.com

Fotografije si oglejte v galeriji:

Fotogalerija

Torbe Dolce & GabbanaTorbe Dolce & GabbanaTorbe Dolce & GabbanaTorbe Dolce & GabbanaTorbe Dolce & GabbanaTorbe Dolce & GabbanaTorbe Dolce & GabbanaTorbe Dolce & Gabbana

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča