Europark-modna-revija-pomlad-poletje-2024

Europark Maribor napoveduje modni spektakel

CITYLIFE 18.04.2024

Europark-modna-revija-pomlad-poletje-2024Zagotovo vas zanima kaj bomo nosili letošnjo pomlad in poletje. Katere barve in stili so »in«?

Pomlad je idealen čas, da v garderobo vključite nove modne kose in se poslovite od oblačil, ki vam ne služijo več. V Europarku v Mariboru napovedujejo enkratno doživetje in bleščeč modni spektakel.Rdeča preproga se bo spremenila v modno pisto. Po modni pisti se bodo najprej sprehodili manekeni in manekenke, ki bodo predstavili najbolj trendi kombinacije, potem pa se boste skozi poslovno, ulično, žensko in moško kolekcijo pomaknili proti poletnim kombinacijam in najlepšim kopalkam te sezone.

Ime tokratne modne revije je Rdeča preproga, saj se po rdeči preprogi lahko sprehodite vsi, če le v to verjamete.Europark-modna-revija-pomlad-poletje-2024

Barvito v cvetočo pomlad in vroče poletje

To sezono bodo najbolj zaznamovale žareče barve – živo rdeča, rumena in pink barva so že pokazale svojo premoč nad pastelnimi odtenki. 

Modni kosi, ki bodo glavni trendi te sezone, so hlačni kostimi za ženske in večni jeans od glave do pet za moške. Kakšen jeans je najbolj moden, oprijet ali širok, pa si pridite pogledat na Europarkovo pomladno-poletno modno revijo

Po modni brvi se bodo sprehodili tudi otroci Plesne šole Sebastian, ki bodo predstavili pisana pomladno-poletna oblačila. Zbrane bo skozi blagovne znamke in najnovejše kolekcije popeljala voditeljica Natalija Bratkovič, modno revijo pa bo v čudovite glasbene odtenke odela pevka Buryana.

Se vidimo v četrtek, 25. aprila, ob 18. uri na osrednjem prireditvenem prostoru pri trgovini Hervis. Za več informacij obiščite Europarkovo spletno stran in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.

Foto: Marko Pigac

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča