H&M Studio S/S 2018 danes na pariškem tednu mode

Helena Peterlin 28.02.2018
H&M Studio S/S 2018

Ženska in moška kolekcija H&M Studio S/S 2018 bo ponovno predstavljena na pariškem tednu mode, tokrat v Musée des Arts Décoratifs na rue de Rivoli. "See Now, Buy Now" format se bo nadaljeval tudi v letošnjem letu. 

Kolekcija, predstavljena na modni brvi, ki vključuje oblačila, obutev in modne dodatke, bo na voljo na spletu od srede, 28. februarja 2018, takoj po modni reviji in v izbranih trgovinah po svetu od četrtka, 1. marca 2018.

Ključni navdih za modno kolekcijo H&M Studio S/S 2018 se vrti okoli japonskega minimalističnega dizajna in mirne prefinjenosti. S tem navdušenjem naznanjajo, da bodo sponzorirali veliko razstavo o Japonski, ki se bo letos odprla v Musée des Arts Décoratifs in s katero bodo obeležili 150 let kulturne izmenjave med Francijo in Japonsko.

Tako ženska kot tudi moška oblačila so v znamenju jasnih silhuet s sproščenim pridihom in imajo kanček vpliva delavskih oblačil. Pri ženskih oblačilih jepoudarek na potiskih od glave do pet in živahnih barvah v obliki lahkotnih dolgih oblek, tunik, nošenih preko hlač, utilitarističnega krojenja in čudovitih pletenin. Medtem ko je pri moških oblačilih poudarek na posodobitvi klasičnih kosov, kot je krojena jakna, srajca in pulover z okroglim ovratnikom z zanimivimi kroji, barvami in luksuznimi dodatki.

Več o modni kolekciji H&M Studio S/S 2018 na hm.com!

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča