H&M x Iris Apfel - modno sodelovanje, ki prinaša razigrano barvno kolekcijo

Klavdija Rupar 31.03.2022
2005-bird-a4-landscape-300ppi-1

Za H&M je znano, da se na vsake toliko poveže z znanimi modnimi oblikovalci in modnimi ikonami ter poskrbi za barvite in bolj cenovno ugodne kolekcije. Zadnje sodelovanje je glamurozno, povezali so se namreč s pravo stilsko ikono - Iris Apfel, s tem pa proslavili njen 100. rojstni dan. Kolekcija bo na voljo od danes naprej na spletni strani hm.com in v izbranih trgovinah.

Iris Apfel je znana po divji modi, drznih vzorcih in individualnosti. Navdušena je nad idejo, da stil in inspiracija lahko prideta od kjerkoli in od kogarkoli, ne glede na ceno. Kolekcija v sodelovanju med Iris Apfel in H&M tako ponuja raznolike in čudvoite kose, ki so ustvarjeni za vsakogar. Oblačila in obutev so bili prav posebej oblikovani v čast njene indivdualnosti in njenemu prav posebnemu in orginialnemu občutku za stil.

Kolekcija vsebuje razigrano mešanico vzorcev, tekstur in močnih barv. Mavrične barve, med katerimi so kanarčkova rumena, smaragdno zelena, divja vijolična, turkizna in oranžna, bodo še dodatno poskrbele za čudovite kose.

Več na hm.com

Fotogalerija

Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com Foto: hm.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča