Izbrali smo 12 barvastih suknjičev

Pika Zrim 15.04.2020
blazer

Blazer, oziroma lahki suknjič ni nič novega saj se v modne kolekcije prikrade domala vsako leto v neki novi podobi. Prvotno je bil zamišljen kot skrajšani plašč, kasneje pa je lahki suknjič postal nepogrešljiv modni kos za vse priložnosti. Od modelov za prosti čas, pa vse do poslovnih suknjičev in ekskluzivnih kreacij visoke mode. 


Bodo pa letošnjo pomlad in poletje zaznamovali preveliki, oziroma »oversized« suknjiči, ki bodo s svojimi mehkimi tkaninami in barvami zagotovo dali velik poudarek vašemu celotnemu izgledu. . Kljub temu, da nismo navajeni nositi prevelikih oblačil, je »oversized« suknjič še vedno privlačen kos, ki ga lahko stiliramo na različne načine in ni videti kot formalen kos, kot je za suknič veljalo do nedavnega. 

Nosimo ga lahko na kratke hlače, kavbojke ali na široke hlače za v službo. K lahkemu suknjiču lahko obujemo superge za nedeljske sprehode ali pa kombiniramo pete in majico s kapuco, ko gremo s prijateljicami na pijačo. Za večerno zabavo pa lahko izbrani suknič kombiniramo tudi z elegantno svileno obleko. Seveda pa ga lahko najbolj drzne nosijo tudi samostojno. 

Letos so v trendu močne barve. Med njimi najbolj izstopata s svojimi barvnim izborom francoski oblikovalec Jacquemus in italijanski The Attico. Veliko zanimivih kosov pa se bo našlo tudi na spletu in v naših fizičnih trgovinah, katerih odprtje nestrpno pričakujemo. The Attico

Fotogalerija

Versace Balenciaga Vetements MSGM The Attico DRYCORN DRYCORN Bernadette Jacquemus Theory Zara H&M The Attico Jacquemus Jacquemus The Attico The Attico MSGM

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča