Kaj obleči, ko smo že vsega naveličane?

Valentina Jarc 02.02.2021
naveličani

Zabavno je bilo, dokler je trajalo - pa čeprav samo za domačimi štirimi stenami. Sedaj smo nazaj za računalniškimi zasloni, kjer oblečene v trenirke in ostala udobna oblačila iz garderobe lanskega leta opravljamo vse od spletnega nakupovanja do dela. 

Seveda ne napeljujemo k temu, da zavržete svoja stara oblačila. Čeprav čistka omare ni nikoli slaba ideja, v začetku leta velikokrat nimamo denarja za novo garderobo, kar pomeni, da med pospravljanjem in čiščenjem raje premislite o svojih starih kosih in o svežih kombinacijah, ki bi jih z njimi lahko ustvarile. 

V nadaljevanju preverite naše ideje za inovativne outfite, ki so dovolj topli in zanimivi, da boste z njimi ubile dve muhi na en mah. V njih vam bo toplo, hkrati pa se pri oblačenju ne boste dolgočasile.

V enem stajlingu skombinirajte vse svoje najbolj trendne kose. To so lahko škornji z debelim podplatom, kavbojke ravnega kroja, prevelika bela srajca, pleten brezrokavnik in majhna torbica za čez ramo.

Enostavnemu outfitu dodajte šal v najbolj modni barvi sezone in tako popestrite sicer stara oblačila. Odtenek sivke prebudi še tako zaspan in siv dan!

Med seboj kombinirajte svoja najbolj opazna oblačila in ustvarite ekstravaganten videz. Kar tako, za lepši dan.


Hlače zataknite v škornje in ustvarite zimski bojevniški videz, v katerem vam mraz ne bo prišel do živega.

Videz dopolnite z vedrastim klobučkom, ki razvedri še tako monoton outfit.

Če imate v garderobi ultra trendno srajco s predimenzioniranim vintage ovratnikom, ga nikar ne skrivajte pod jakno ali plaščem. Naj se razliva čez njun rob v vsej svoji lepoti!

Ponovno odkrijte umetnost uporabljanja pasu. Prepasane pletene obleke, prevelike srajce in volneni plašči delujejo sveže, hkrati pa poudarijo lepo žensko postavo.

Pozimi si končno lahko v enem videzu privoščimo več kot dva sloja hkrati. Uporabite domišljijo in čez majico s puli ovratnikom oblecite srajco, videz pa dokončajte s suknjičem in plaščem. Imate v svoji garderobi ekstravaganten top, ki bi ga želele obleči, pa je žal premrzlo? Oblecite ga čez oprijet pleten pulover!

Ne bojte se medsebojnega kombiniranja različnih vzorcev. Karo, živalski vzorec in črte lahko pripovedujejo čudovito modno zgodbo.

Od glave do peta se oblecite v oblačila iste barve. Monokrom videz je še vedno nadvse aktualen. Za bolj ekstravagantne pa bo morda nekaj novega kombiniranje oblačil v primarnih barvnih odtenkih.

Ta trenutek so nadvse modne kratke jope, ki jih vplivnice nosijo brez spodnjih majic tako, da iz njih obvezno pogleduje vsaj ena gola rama. Če imate v omari daljšo jopo, jo skombinirajte z mat najlonkami in visokimi škornji. 


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča