Kako trendseterke nosijo motoristične škornje

Valentina Jarc 06.04.2021
biker skornji

Urbani, divji in uporniški motoristični škornji so odlični za sestavljanje nonšalantnih kombinacij s kavbojkami in belimi majicami ali srajcami, odlično pa se podajo tudi na bolj ženstvene, boemske obleke. V nadaljevanju preverite, kako jih lahko še skombiniramo in z nekaj domišljije tvorimo mestne, kot tudi službene in vikend videze za vsak stil in okus.

Rokerski šik
Usnjeni motoristični škornji z zakovicami vsaki kombinaciji dodajo nekaj rokerskih vibracij. Če vam je všeč rokerski šik, škornje skombinirajte s kavbojkami in bombažno majico. Videz dopolnite s sončnimi očali v obliki solzic in usnjeno jakno. Za bolj ženstveno kombinacijo v stajling uvrstite mini krilo in najlonke, odlično pa boste videti tudi v bleščeči mini obleki.

Boemske vibracije
Boemski slog je popolna izbira, ko želimo popestriti svoj vsakodnevni videz. Dolga cvetlična obleka, velika sončna očala in motoristični škornji so odlična kombinacija za vikend izlet. Videz dopolnite z brezrokavnikom z resami in veliko tote” torbo, v katero gre tako rekoč vse.

Skandinavsko udobje
Skandinavska eleganca nam je všeč še posebej v obdobju, ko postavljamo na prvo mesto udobje, a smo hkrati še vedno rade urejene in elegantne. Tudi na kombinacijo iz udobne dolge jope, majice s puli ovratnikom in kavbojk se bodo kul motoristični škornji odlično podali.

Ženstvena upornica
Nasprotja se privlačijo. Tako je tudi, ko pride do nežnih damskih kosov in robustnih motorističnih škornjev. Lahko jih nosite s krili, jopicami, ljubkimi oblekami, ... Pri kombiniranju bodite ustvarjalne in preizkusite kombinacije, ki vam drugače nikoli ne bi padle na pamet.

Predimenzionirane silhuete
Ta trenutek so modni blazerji, ki delujejo, kot da so nam številko ali dve preveliki. Za kul urban videz jih skombinirajte s kavbojkami in svojimi najljubšimi biker” škornji. Takšna kombinacija je odlična tako za odhod na zmenek kot za casual” petek v službi.


 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika