Korekcijska očala kot trendovski modni dodatek

Klavdija Rupar 27.02.2019
Korekcijska očala

Očala z dioptrijo so že dolgo nazaj preskočila mejo preprostih in grdih modnih dodatkov, v zadnjem času so se spremenila v pravi modni dodatek, ki je obenem učinkovit in očarljiv. Prav tako kot drugi modni dodatki pa se spreminjajo iz sezone v sezono in prilagajajo najnovejšim trendom. Zato je pametno, da si izberemo takšne, ki še bolj poudarjajo naš osebni slog in značaj.

Trenutno so v modi predvsem večja očala, bolj okroglih oblik, ki iščejo navdih iz petdesetih, šestdesetih in sedemdesetih let. Na razpolago je več različnih barv, oblik in stilov. Zaradi tako raznolike ponudbe, si jih bodo želeli še tisti, ki jih sploh ne potrebujejo.

Fotogalerija

Očala Saint Laurent. Očala Givenchy. Očala Miu Miu. Korekcijska očala Očala For Art's Sake. Očala Dolce&Gabbana. Foto: Dolce&Gabbana Očala Ray Ban. Foto: Ray Ban Očala Tijneyewear. Foto: Tijneyewear Očala Michael Kors. Foto: Michael Kors Očala Tijneyewear. Foto: Tijneyewear Očala Tommy Hilfiger. Foto: Tommy Hilfiger Očala Ralph Lauren. Foto: Ralph Lauren Očala Tommy Hilfiger Foto: Tommy Hilfiger Očala Ralph Lauren. Foto: Ralph Lauren Očala Vogue. Foto: Vogue

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča