Nova H&M Conscious Exclusive kolekcija

Klavdija Rupar 02.04.2019
nova kolekcija H&M

H&M za pomlad 2019 predstavlja novo kolekcijo H&M Consicous Exclusive, ki predstavlja zdravilno moč narave, hkrati pa sprejema inovacije za trajnostne materiale in procese, s katerimi bi dosegli bolj trajnostno prihodnost mode.

Nova kolekcija H&M Consicous Exclusive. 

Kolekcija uteleša ravnotežje med glamurjem in inovacijo, nosimo pa jo lahko tako za vsakdanje opravke, kot tudi za bolj posebne priložnosti. Navdahnjena je z naravnimi trenutki, ki nas obkrožajo in predstavlja pomembno vlogo narave. Oblikovalska ekipa je minerale, drevesa in rastline spremenila v čudovite vzorce in prostorne obleke. Barvna paleta vsebuje barvo sivke, peščeno barvo,  turkizno modro in tudi koralno, črno, zlato in srebrno barvo.

Kolekcija bo predstavljena 11. aprila 2019 in bo na voljo v izbranih trgovinah po vsem svetu, pa tudi na spletni strani hm.com.

Fotogalerija

nova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&Mnova kolekcija H&M

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča