POP UP STORE 2nd chance - decembrsko modno druženje

Anja Mrevlje 17.12.2018
POP UP STORE 2nd chance

Second hand trgovine ali trgovine iz druge roke so v tujini priljubljen koncept trgovin z oblačili in modnimi dodatki, ki ponujajo vintage kose in kreacije cenjenih modnih oblikovalcev. Prav takšno pri nas najdemo v centru Ljubljane, ki enkrat mesečno svoja vrata odpre v hostlu Tresor, na Čopovi ulici v Ljubljani. 

2nd chance je trgovina z rahlo nošenimi ali novimi dizajnerskimi oblačili in modnimi dodatki, kot so LOUIS Vuitton, Prada, Dolce Gabbana, Gucci, Moschino, Cavalli, Grošelj ter mnoge druge svetovne in slovenske priznane blagovne znamke. Cene so prijazne denarnicam.

 POP UP STORE 2nd chance bo za vse modne navdušence odprt do 21. decembra 2018.

V prazničnem decembrskem času sta moči združili second hand trgovini Vintage Galerija in 2nd chance, ki nas vabita na nepozabno modno doživetje - POP UP STORE 2nd chance. Družili se bomo od 17. do 21. decembra od 11. do 18. ure na Čopovi ulici 38 v Ljubljani.

Velika ljubiteljica mode je tudi slovenska pevka Anja Rupel, ki nam je zaupala nekaj svojih skrivnosti glede nakupovanja oblačil. " Sem velika ljubiteljica in potrošnica mode. Prav zato se mi zdi smiselno, da stvari, ki jih ne nosim več, recikliram. Nikoli ničesar ne vržem v smeti. Nekaj oblačil  podarim, nekaj predelam, dražje kose pa prodam v 2nd chance trgovini, s katero imam odlične izkušnje. Tudi sama večkrat kupim kakšen kos iz druge roke. Mislim, da tudi s takšnim odgovornim ravnanjem z modo, prispevam k ohranjanju okolja. "

Tudi priljubljena glasbenica Neisha nam je zaupala svoje mnenje o second hand trgovinah. Pravi: "Lastnica trgovine Neva je izvrstna stilistka in točno ve kaj počne, ko kombinira kose. Ne samo kaj komu paše na prvi pogled, ampak v čem mu bo tudi udobno in kako naj poudari svoj karakter, ne samo obline. Glede večnih kosov, da grejo iz rok v roke, imam povsem pozitivno mnenje. Sploh dizajnerskim kosom, ki so tako markantni, da jih lahko imaš samo enkrat na sebi na kakšni gala prireditvi, je super, da jim še kdo drug nameni 'sprehod', ali pa se jih pa predela. Škoda, da neponošeni kosi visijo zapostavljeni v omarah. Tudi v second hand trgovinah lahko dobimo 'veliko muzike za manj denarja'."

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča