s.Oliver predstavlja dve kolekciji za otroke

Klavdija Rupar 09.09.2020
S OLIVER

September pomeni začetek novega obdobja, za otroke pa vrnitev v šolske klopi. Obojnega se zavedajo tudi pri modni znamki s.Oliver, pri kateri so pripravili dve novi kolekciji - Fun park za otroke med 2-7 let starosti in E-games za šolske otroke v starosti med 8 in 14 let.

Kaj predstavljate te kolekciji?

Fun Park (2-7 let)

Kolekcija Fun park, ki je primerna za otroke do sedmega leta starosti, predstavlja tako oblačila za deklice kot dečke. Dekliška oblačila bodo to jesen vsebovala umetne kamenčke, bleščice in cofke, lahkotne viskozne oblekice z rožastim potiskom in simpatičnimi vozlički ter oblekice s horizontalnimi črtami. Klasične puloverje s kapuco pa bodo krasili rožasti potiski. Značilne barve bodo temno modra in vijolična, rožnata, rumena in smaragdno zelena.Za dečke se kolekcija Fun park predvsem osredotoča na klasične majice in denim. Majice z zanimivimi potiski, ki se svetijo v temi, več barvne črte, med kavbojkami pa bodo moderne oprijete, malenkost širše in takšne, ki spominjajo na udobno trenirko. Barve, ki bodo prevladovale so temno modra, svetlo siva, nebesno modra in oranžna.E-games (8-14 let)

Za prve dneve v šoli bodo v modi precej preprosti stili. Preproste majice s slogani, kombinacija plisirnega krila z rožastimi bluzami, kot dodatek pa umetni kamenčki, ki poskrbijo za bolj ženski videz. Fokus kolekcije je na majicah, hlačah in krilih. Majice z napihnjenimi rokavi, ali odrezane majice z manjšimi umetnimi kamenčki, detajli zadrge ipd. V modi bodo tudi pleteni puloverji v živih barvah. Glavni barvi sta temno modra in bela v kombinaciji z vijolično, rožasto in slezanastimi odtenki.Pri fantih pa bodo v ospredju klasične majice in denim. Slogani vzeti iz raznih igric, odsevajoči napisi, posprejan videz in poduarjena pisava. Kavbojke bodo predvsem oprijete in slim oblike, v različnih odtenkih. Horizontalno črtaste majice in puloverji z zadrgami, pa tudi polo majice in črtaste srajce. Barve, ki bodo prevladovale bodo temno modra, bela, električno modra in rdeča.

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča