Tivoli - slovenska znamka trajnostnih oblačil za otroke

Anja Mrevlje 08.11.2018
Tivoli - slovenska znamka trajnostnih oblačil za otroke

Tivoli je slovenska znamka trajnostno naravnanih oblačil za otroke, ki temelji na lokalni zgodbi, pravični proizvodnji, okolju prijaznem odnosu in kvaliteti izdelave. 

Tivoli - slovenska znamka trajnostnih oblačil za otroke

Oblačila Tivoli otroku nudijo možnost svobodnega in sproščenega gibanja v vzdržljivih, a oblikovno dovršenih oblačilih. Proizvodni procesi oblačil znamke Tivoli temeljijo na spoštljivem in pravičnem odnosu do vloženega dela vseh udeležencev procesa proizvodnje ter v skrbi za trajnostno vzdržen odnos do okolja.

Oblačila znamke Tivoli lahko naročimo v spletni trgovini na tivoliclothing.com. Objave pa spremljamo facebook profilu tivoli clothing in instagram profilu tivoli_clothing.

Fotogalerija

Tivoli - slovenska znamka trajnostnih oblačil za otrokeTivoli - slovenska znamka trajnostnih oblačil za otrokeTivoli - slovenska znamka trajnostnih oblačil za otrokeTivoli - slovenska znamka trajnostnih oblačil za otrokeTivoli - slovenska znamka trajnostnih oblačil za otrokeTivoli - slovenska znamka trajnostnih oblačil za otrokeTivoli - slovenska znamka trajnostnih oblačil za otroke

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča