Trend 2018 - Modni objem severa

CITYLIFE 17.11.2018
Trend 2018 - Modni objem severa

Minimalizem vs elektičnost

Kljub temu, da v Skandinaviji prevladuje trend minimalizma, pa pri modi Skandinavke rade eksperimentirajo z barvami, silhuetami, vzorci in modnimi dodatki. Poleg tujih proizvajalcev in oblikovalcev modnih oblačil rade nosijo modne znamke domačih oblikovalcev, ki radi eksperimentirajo, so raznoliki in atraktivni ter prisegajo na kakovostne materiale in udobne kroje. Modne navdušenke, ki sledijo modnim trendom, v ospredje postavljajo popolno ravnotežje modnih trendov s sproščenim in udobnimpraktičnim slogom, skladnim z njihovim načinom življenja … pa naj bo to, ko se sprehodijo po mestnih ulicah ali usedejo na kolo, vedno so ženstvene, s karakterjem in inspiracija marsikomu. Vsaka popolna na svoj način, z izdelano idejo kako do popolnega videza, kar jim omogoča tudi njihov življenjski standard, ko je beseda o modi. 

Ganni, Baumunpferdgarten.

Na modnem seznamu … obleke

Mrzli sever včasih težko povezujemo z lahkotnimi oblekami. Pa vendarle, Skandinavke so rade ženstvene in romantične obleke nosijo v kombinaciji s hlačami, v hladnejših dneh pa z debelimi pleteninami in dolgimi plašči. Pri obutvi prisegajo na udobje, saj jih nosijo s supergami, poleti z natikači, zdaj pa s trendi kavbojskimi škornji, ki so« must have«modni kos sezone.

Designer Remix, Baumunpferdgarten, Gani.

Ulični stil

Francoskim, italijanskim ter ameriškim blogerkam in influencerkam že nekaj časa veliko konkurenco predstavljajo ravno Skandinavke, ki zadnje čase polnijo vse modne časopise in portale v svetu. S svojim uličnim stilom navdušujejo in presenečajo znova in znova.

Ulični stil.

TOP 7 SKANDINAVSKIH MODNIH BLOGERK

Pernille -instagram.com/pernilleteisbaek
Janka Polliani - polliani.com
Darja Barranik - darjabarannik.com
Tinea Andrea - thefashioneaters.com
Hanna Stefansson - hanna.elle.se
Anabel Rosendahl - annabelrosendahl.com
Emili Sindlev - emilisindlev.com

Besedilo: Pika Zrimthe50thavenue.com
Foto: Arhiv Copenhagen Fashion Week

Fotogalerija

Trend 2018 - Modni objem severaTrend 2018 - Modni objem severaTrend 2018 - Modni objem severaTrend 2018 - Modni objem severaTrend 2018 - Modni objem severaTrend 2018 - Modni objem severaTrend 2018 - Modni objem severaTrend 2018 - Modni objem severaTrend 2018 - Modni objem severa

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča