Triki za popolni look: izberite nude

CITYLIFE 18.05.2017
naslovna

Zaradi odtenka, ki je podoben barvi vaše kože, ta deluje zelo čisto in naravno. Težko je opredeliti vse barve, ki bi spadale v ta krog, naj jih naštejemo le nekaj: pastelno rumena, rjava, bež, zlata, krem in rožnata.

Prihaja otoplitev in kljub temu, da je letos športna obutev pravi trend, jih bodo kmalu zamenjali udobni in lahki čevlji. Kaj imamo pravzaprav na izbiro med trendi letošnje pomladi?

 

Letošnje leto je nude barva pravi hit. 

Naj ne manjka v vaši omari

V vaši omari ne sme manjkati vsaj en nude dodatek, pa naj gre za torbico ali elegantno rožo, ki si jo lahko pripnete v lase. Tokrat vam priporočamo, da izberete »nude obutev«, in odlično izbiro ponuja obutev Ara, ki poleg udobja zagotavlja tudi odlične modele, ki navdušujejo. 

Ne pozabite na kombinacije z jeansom ali pa se za spremembo od glave do pet oblecite v 'nude' različnih odtenkov.

"Nude" balerinke

»Nude« balerinke

Balerinke Ara navdih iščejo v klasičnem baletu in so naravnost čudovite. Zaznamuje jih ženstvena nota, ki jih dela posebne. Različni modeli se poigravajo z materiali, dodatki in zanimivimi detajli.

Balerinke so odlične tako za vsak dan kot tudi za posebne priložnosti, kot je denimo večer v smokingu ali hlačnem kostimu. Za hiter, moden in udoben korak so balerinke Ara idealna rešitev.

"Nude" balerinke.

Barva, stil, perle, kovice, oblike, bleščice, zaponke – vsi dodatki na obutvi se iz sezone v sezono spreminjajo. Udobje, ki ga ponuja ARA obutev pa je večno!

Udobje za vaše noge

Privlačen dizajn, kateremu je Ara v novi kolekciji namenila veliko pozornosti, pritegne pozornost. Z novo kolekcijo se želi približati ljubiteljicam čevljev vseh starosti, zato je tokratna kolekcija še bolj pestra.

Čevlji so prijetni na pogled, ključna značilnost obutve Ara pa še vedno ostaja udobje. Raziskave kažejo, da je funkcionalnost čevlja vse bolj pomembna pri izbiri, zato Ara izdeluje široko ponudbo obutve, ki zagotavlja udobje s številnimi atributi: ponudba prave velikosti za vsako nogo s polovičnimi številkami in številnimi funkcijskimi dopolnitvami kot so različne širine čevljev, lahkost obutve, odstranljiv vložek in še marsikaj. Iz vidika modnosti pa bo nova kolekcija zadovoljila tudi najbolj zahtevne.

Ključna značilnost obutve Ara pa še vedno ostaja udobje.

Jenny – sveži modeli in zagotovljeno udobje

Jenny je sestrska blagovna znamka Ara obutve, ki ponuja kakovostno obutev za dostopno ceno. Večina modelov pride skupaj z inovativnim vložkom z dvojno gostoto spominske pene znan kot Relax notranji podplat. Vsi modeli športne obutve imajo tudi odstranljiv vložek, ki omogoča uporabo vložkov. Obloge so izdelane iz Airtex, Microline ali imitacije kozjega usnja, vložki pa so 100 % usnje za prijetno in udobno nošenje.

Rahlo razširjen Jenny sortiman zajema okoli 170 modelov in je na voljo v različnih barvah in širinah od G do H. Vsi imajo eno skupno stvar: visoka raven udobja značilno za Jenny skupaj z elegantno mladostno noto po dostopni ceni.

Nude ostaja "in" v vseh letnih časih

Trend nude barv se je pojavil že nekaj let nazaj. Takrat je nude kraljeval v lahkih tkaninah in prosojnih materialih, ki so vodili pravljično zgodbo. Danes kožna ali pudrasta barva izraža ženstvenost in samozavest. V kombinaciji z večno črnino jo lahko umestimo med eno izmed najbolj zaželenih kombinacij. Preplet materialov, na primer nedolžne čipke, svile ali tančice se lepo poda k nasprotju, kot je lak, grobe tkanine in bleščice.

Izbrani modeli Ara obutve na voljo v trgovinah MASS po vsej Sloveniji.

Galerija:

Fotogalerija

Izbrani modeli Ara obutve na voljo v trgovinah MASS po vsej Sloveniji.Izbrani modeli Ara obutve na voljo v trgovinah MASS po vsej Sloveniji.Izbrani modeli Ara obutve na voljo v trgovinah MASS po vsej Sloveniji.Izbrani modeli Ara obutve na voljo v trgovinah MASS po vsej Sloveniji.Izbrani modeli Ara obutve na voljo v trgovinah MASS po vsej Sloveniji.Izbrani modeli Ara obutve na voljo v trgovinah MASS po vsej Sloveniji.Mass logotipIzbrani modeli Ara obutve na voljo v trgovinah MASS po vsej Sloveniji.Izbrani modeli Ara obutve na voljo v trgovinah MASS po vsej Sloveniji.Izbrani modeli Ara obutve na voljo v trgovinah MASS po vsej Sloveniji.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča