urbana-moda-kako-ustvariti-trendovski-videz

Urbana moda - kako ustvariti trendovski videz?

Helena Peterlin

Zagotovo se boste strinjali, da v vaši garderobi ne smejo manjkati kosi, v katerih se počutite udobno na vsakodnevnih poteh, pa najsi gre za obisk kina, sprehod s prijateljicami, sproščeno nakupovanje, ali samo kratek potep po mestu. Nekateri kosi tako veljajo za univerzalno izbiro, ne glede na to, ob kateri priložnosti jih nadenemo. Nasploh veljajo modne smernice urbane mode za vodilo klasičnega sproščenega videza, na katerega prisegajo mnogi. 

Čevlji Vans - "alter" kombinacija mode, trendov in udobja

Na spletni strani Answear lahko pobrskate po bogati ponudbi različnih blagovnih znamk. Med nadvse priljubljenimi je ameriška blagovna znamka Vans, ki slovi po modnih in udobnih čevljih. "Vansice" so nepogrešljiv kos med mladimi po vsem svetu, saj predstavljajo edinstveno kombinacijo kakovosti, udobja in alternativne mode za mlade in mlade po duši. Čevlji Vans so na voljo v različnih modelih, od superg in natikačev do škornjev in čevljev za deskanje. Na voljo so tudi različne barve in vzorci, kar omogoča, da najdemo čevlje, ki ustrezajo našim potrebam in željam. Superge Vans so na voljo v različnih modelih, vse od klasičnih espadrilov, do nepogrešljivih gležnarjev z belim logotipom v obliki črke v. Obutev Vans je zasnovana tako, da zagotavlja udobje in slog, hkrati pa je primerna za različne priložnosti. Poleg obutve Vans ponuja tudi široko paleto modnih dodatkov, kot so torbe, nahrbtniki, kape in nogavice. Na voljo so različni modeli in barve, med katerimi boste zagotovo našli takšne, ki ustrezajo vašim željam. Torbe in nahrbtniki Vans so zasnovani tako, da zagotavljajo udobje in funkcionalnost, hkrati pa so tudi modni in trendovski. Na voljo so različni modeli, od manjših torbic do večjih nahrbtnikov, ki so primerni za različne priložnosti. 

izberite modne kose s katerimi boste popestrili vsakdan

Izberite modne kose, s katerimi boste popestrili vsakdan

Poleg urbane mode s podpisom blagovne znamke Vans je nadvse priljubljena tudi znamka s.Oliver, ki prav tako ponuja bogat nabor kakovostnih oblačil, obutve in modnih dodatkov za vsakdan. Blagovna znamka, ki je znana po svojih kakovostnih in modnih oblačilih ter obutvi. V ponudbi na spletni strani Answear so na voljo različni modni kosi iz različnih materialov, kot so denimo bombaž, volna in umetni materiali, kar omogoča, da najdemo oblačila, ki ustrezajo našim potrebam in željam. s.Oliver slovi tudi po čevljih, ki v sebi združujejo kombinacijo kakovosti, udobja in mode, obenem pa so odlična izbira prav za vse generacije, modne sloge in priložnosti.

Ko se odločate za nakup novih kosov, ste tako lahko brez skrbi, saj boste z izdelki s podpisom blagovne znamke s.Oliver zaradi kakovostne izdelave preskrbljeni za daljše časovno obdobje. Morda se odločite za nakup klasičnih kosov, s katerimi boste popestrili nekoliko bolj poslovni videz, ali pa izberete katerega od športnih kosov in tako dopolnite sproščen imidž, ko se podate po vsakodnevnih opravkih. Izbira je nadvse pestra, vsekakor se je priporočljivo odločiti za kose, ki se bodo tudi sicer ujemali z vašo preostalo garderobo, vaš imidž pa dopolnili in popestrili. 

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča