V Europark po navdih za pomladno-poletne modne zgodbe

CITYLIFE 22.03.2022
obiščite-europark-maribor-in-se-seznanite-z-najnovejšimi-modnimi-trendi-za-pomlad-in-poletje-2022.-fotoav-studio

Navdih za modne kombinacije lahko od tega četrtka, 24. marca, do srede, 30. marca, poiščete v mariborskem Europarku na predstavitvi modnih trendov za pomlad in poletje 2022Na ogled bodo najbolj vroči kosi in kombinacije prihajajoče sezone, igrive barve, vzorci in materiali pa bodo predstavljeni na lutkah in stojalih. Pomladno-poletne modne smernice boste lahko spremljali tudi virtualno na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Spodaj smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kako si urediti popolno garderobo za toplejši del leta.

Začnite z inventuro omare
Urejanja garderobe se lotite tako, da najprej pregledate, očistite in skrbno shranite vse zimske kose, da bodo lepo ohranjeni počakali na naslednji mraz. Poskrbite, da so oblačila brez madežev in lukenj. Po potrebi jih odnesite k šivilji, kose, ki jih ne boste več nosili, pa podarite. Z dna omare potegnite tanjša oblačila in preverite, v kakšnem stanju so. Na spletu lahko najdete vrsto nasvetov, kako ustvariti garderobo, s katero boste dobro oblečeni ob vseh priložnostih. Cilj je, da se oblačila med seboj dobro ujemajo ter da se v njih počutite udobno. Splošno vodilo je, da se mora vsak kos skladati s še vsaj tremi drugimi kosi iz garderobe.

Izberite kakovost pred številčnostjo
Za brezčasno, okolju prijazno modno zgodbo posezite po oblačilih iz naravnih materialov, ki se vam dobro prilegajo in so lepo krojena. V njih se boste počutili samozavestno in jih z veseljem nosili še dolgo. Z upoštevanjem navodil za pranje in skrb boste vašim najljubšim kosom podaljšali življenje in na ta način pripevali tudi k varovanju okolja.

Nepogrešljivi spomladanski kosi
Stilistka in urednica revije Grazia Špela Štamol, ki je pripravila Europarkovo predstavitev modnih trendov, nam je zaupala, da bodo letos v ospredju žive barve od rdeče, rožnate in oranžne, do intenzivno travnato zelene. Modni kosi, ki letos ne smejo manjkati v nobeni garderobi, so trenč plašč, bele superge, oversize srajca in rdeča šminka. Za poslovne priložnosti pa v Europarkovih prodajalnah poiščite barvite hlačne kostime, moški pa posezite po kravatah v pastelnih pomladnih odtenkih.

Vedno modni jeans in žive barve
V prostem času bo še naprej priljubljen spran jeans, v katerega se lahko odenete od glave do peta. Monokromatski videz popestrite s pisanimi supergami. Tudi športni navdušenci boste v Europarku Maribor našli bogato ponudbo modne tekaške, pohodniške in kolesarske opreme v živih barvah.

 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča