ZMAGOVALEC MODNEGA NATEČAJA #REDicalPark JE DENI PREGELJ

Helena Peterlin 12.11.2022
redical-park-37-of-115

Namen natečaja REDical Park je podpreti v slovenskem prostoru delujoče mlade modne ustvarjalce in jim omogočiti, da se predstavijo javnosti. Srž ulične kolekcije, ki je bila na ogled, so bili urbana scena, nekonvencionalni modni izraz ter rdeča barva. Revija je potekala v čudovitem belem ambientu Cukrarne in med, v belo oblečenem občinstvu, so kreacije v izključno rdeči barvi na beli modni pisti močno izstopale.


Občinstvo je med finalisti - to so bili Ana Strnišnik, Anže Orešnik, Deni Pregelj, Eva Jelenc, Eva Maganja, Neja Stoilkovsky, Tamara Bizjan in Uroš Topić - izbralo zmagovalca Denija Preglja, ki je za natečaj ustvaril popolno silhueto londonskega moškega. Od organizatorja, znamke Beefeater gin & tonic, je prejel štipendijo v višini 2.000 evrov.

Beefeater Gin and Tonic Slovenija sodi pod okrilje francoskega družinskega podjetja Pernod Ricard, ki je v industriji vina in žganih pijač v svetu vodilno. Tradicijo v našem prostoru kuje že od leta 1998, med svoje vrednote pa visoko umešča odgovorno uživanje.

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča