Torbice,ki jih bomo nosile v letu 2021

Valentina Jarc 23.12.2020
torbice 2021

V danih razmerah se namreč raje kot nakupovanju oblačil posvečamo nakupovanju modnih dodatkov, s katerimi lahko kar najhitreje osvežimo svoj videz. S pravilno izbrano torbico bomo ob vstopu v novo leto 2021 dale vedeti, da sledimo modnim trendom, hkrati pa s tem nakupom ne bomo ogrozile našega finančnega stanja - tako kot bi ga, če bi nakupile celotno zimsko garderobo. No, odvisno, ali bomo izbrale original ali čim boljši približek ene izmed hitrih znamk. Je pa tudi res, da je nakup luksuzne torbice lahko izvrstna investicija, saj nam takšna torbica lahko služi dolga leta.
Med trendi torbic za leto 2021 prevladujejo zaobljeni modeli s krajšim ročajem, ki pa je dovolj dolg, da ga lahko še vedno zavihtimo čez ramo. Trenutno krono med tovrstnimi torbicami nosijo torbice Jackie znamke Gucci. Gre za brezčasne modele v rjavi ali črni barvi. Črnega priporočamo minimalistkam, rjavega s prepoznavnim rdeče-zelenim detajlom in logotipom na prednjem delu pa priporočamo damam z nekoliko bolj ekscentričnim osebnim slogom.

Podobne zaobljene oblike so tudi Pradine torbice Cleo iz lakastega usnja. To je vsekakor torbica, ki pristoji skoraj vsakemu outfitu, vanjo pa gre ravno pravšnja količina malenkosti, s katerimi ženske uspešno krmarimo skozi vsakdan.

Naslednji trend so usnjene Diorjeve torbice Bobby. Tako trak torbe kot prednji del torbice krasi logotip znamke, med razpoložljivimi odtenki pa so najbolj brezčasni konjak, črna in krem. Takšna torbica je odlična izbira za ženske s klasičnim stilom, ki imajo rade proste roke in torbico najraje nosijo obešeno poševno čez telo.

Izbor urednika