Bela barva - kraljica med barvami, tudi pozimi

Pika Zrim 30.01.2020
Bela

Zamenjajmo svojo sivino in črnino s svetlo, privlačno in vpadljivo, svežo belo barvo. Včasih je veljalo tiho pravilo, da se bela barva ne nosi pozimi, saj je bila tudi ponudba v tej barvi zelo skromna. A danes temu ni več tako. Belo barvo lahko nosimo čez dan za različne priložnosti ali pa tudi za večerne izhode, z več glamuroznosti v kroju. 

Tudi bela barva ima svoje odtenke, saj jo bomo lahko na ulicah videli v  različnih odtenkih smetane, jajčne lupine ali snežno bele.

Če nismo dovolj pogumni za celoten outfit v beli barvi, si privoščimo rokavice, šal ali krilo v tej sveži, čisti barvi. Malo bolj pogumni pa se lahko odločimo za bele čevlje, gležnarje ali škornje.

V galeriji predstavljamo izbor oblačil, s katerimi se bomo v beli zimski garderobi počutili kot snežni angelček ali ledena kraljica.

Fotogalerija

all in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in whiteall in white

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča