Booby Tape - poslovite se od naramnic in modrčkov

Helena Peterlin 29.03.2023
poslovite-se-od-naramnic-in-modrčkov.-booby-tape-je-prišel-v-slovenijophoto-marko-delbello-ocepek-7

S trakom Booby Tape lahko ženske samozavestno nosijo svoja najljubša oblačila, ne da bi jih pri tem skrbelo, kako skriti naramnice spodnjega perila, neprimernega za take priložnosti. Booby Tape trak je izdelan iz visokokakovostnega medicinskega lepila, ki je nežen do kože in zagotavlja zanesljivo oporo za vse velikosti košaric.

Booby Tape prihaja v dm prodajalne in spletno trgovino dm Slovenija

Modne navdušenke, kot so Tjaša Kokalj Jerala, Lorella Flego, Pika Zrim in še bi lahko naštevali, prisegajo na Booby Tape. Novinarka in vsestranska uspešna vplivnica, Lorella Flego, nam je zaupala: »Booby Tape poznam že kar nekaj časa, največkrat ga uporabim za posebne priložnosti, ko sem na odru in imam oblečene toalete z odprtim hrbtom ali V izrezom. Do zdaj sem izdelke naročala v tujini in sem presrečna ob novici, da so od sedaj na voljo tudi v Sloveniji, v dm prodajalnah in dm spletni strani.« 

poslovite se od naramnic in modrčkov. booby tape je prišel v slovenijophoto marko delbello ocepek 6Novinarka in vplivnica Lorella Flego

V podjetju dm drogerie markt stremijo k temu, da ves čas iščejo produkte, ki so trendi, zanimivi in drugačni. Revolucionarni pripomočki Booby Tape so točno to. dm je pripeljal delček Hollywooda v Slovenijo in vsem nam zaupal skrivnost Hollywoodskih zvezdnic. »Že od samega začetka, lahko bi rekli prvega sestanka, smo bili navdušeni nad Booby Tape družino. Ko je ta pristopila do nas, smo v hipu videli jasen cilj: novo zgodbo in produkte, ki bodo očarali ženske v Sloveniji. Tako kot so jih že drugod po svetu.« pravi Teja Kampuš, dm Slovenija marketing.

poslovite se od naramnic in modrčkov. booby tape je prišel v slovenijophoto marko delbello ocepek 8

Zgodba o uspehu dveh sester, Biance in Bridgett Roccisano

Ko sta sestri Bianca in Bridgett Roccisano leta 2018 ustanovili podjetje Booby Tape, ki je specializirano za nego oprsja in ima v ponudbi tudi prekrivala za prsne bradavice in silikonske podložke, sta kmalu ugotovili, da na trgu ni bilo izdelka, ki bi ga lahko ženske uporabile za ustvarjanje učinka dviga prsi brez obiska plastičnega kirurga. Prišli sta na idejo, kako rešiti to težavo – s pomočjo traku. Danes Booby Tape ni samo originalen izdelek, ampak mnogo več - blagovna znamka, ki ponuja celoten asortiment za nego prsi. Njihove izdelke je mogoče najti v več kot 60 državah po vsem svetu in pri več kot 20 prodajalcih, končno tudi v Sloveniji. Izdelke Booby Tape uporabljajo tudi svetovno znane zvezdnice, na primer manekenka Alessandra Ambrosio, njena najboljša prijateljica Kylie Jenner, Stassie Karanikolaou, ki je nedavno lansirala tudi ekskluzivno kolekcijo Booby Tape, Tik Tok senzacija Charli D’Amelio ter mnoge druge.

Fotogalerija

Poslovite se od naramnic in modrčkov. Booby Tape je prišel v Slovenijo. (foto: Marko Delbello Ocepek) Poslovite se od naramnic in modrčkov. Booby Tape je prišel v Slovenijo. (foto: Marko Delbello Ocepek) Poslovite se od naramnic in modrčkov. Booby Tape je prišel v Slovenijo. (foto: Marko Delbello Ocepek) Poslovite se od naramnic in modrčkov. Booby Tape je prišel v Slovenijo. (foto: Marko Delbello Ocepek) Poslovite se od naramnic in modrčkov. Booby Tape je prišel v Slovenijo. (foto: Marko Delbello Ocepek) Poslovite se od naramnic in modrčkov. Booby Tape je prišel v Slovenijo. (foto: Marko Delbello Ocepek)

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika