Ženske kopalke za poletje 2020

Pika Zrim 02.06.2020
kopalke

O prvem kdaj drugič,   kakšne kopalke pa bomo nosile to poletje in kateri trendi  bodo prevladovali na plažah Mediterana, pa smo za vas pregledali  ponudbo tako luksuznih modnih znamk kot tudi cenovno ugodnejših in domačih kopalk, ki so na voljo tudi v naših trgovinah.

Matteau

Prvi proizvajalci kopalne mode so svoje modele za poletje 2020 predstavili že lansko jesen, ostali pa jim s svojimi kroji in barvami sledijo v teh dneh, ko je po ponovnem odprtju trgovin ponudba resnično velika in primerna za vsako postavo.

Mellisa Odabash


Tudi za letošnje poletje velja, da ste s klasičnimi enodelnimi kopalkami ali bikinijem, ki jih že imate v omari vedno v stilu. A letošnje poletje nam je kljub temu prineslo nekaj novih detajlov  v   ženski kopalni modi.

Pri dvodelnih kopalkah so opazni dodatki, sponke , pasovi in nepogrešljivi vozli. Bolj športno usmerjene boste zagotovo posegle po visokih izrezih, kjer zgornji del bolj spominja na dres za odbojko na peščeni plaži.

Jade Swim

Ni barve, ki bi prevladovala, ker so dovoljeni prav vsi odtenki barvne palete. Črne ostajajo še vedno #must have# kopalke v naši kolekciji.

Vsekakor bi lahko rekli, da so trendi letošnjega poletja mešani, vsakega po malo in za vsakega nekaj.   Pomembno je da se opogumimo, izberemo kopalke, ki so nam všeč in se odpravimo sončnim avanturam naproti. Pa ne pozabite sončno kremo, klobuk, pareo ali kaftan za sprehod do bližnjega bara. Pa ne pozabite sončnih očal.

Marie Fernandez

Jade Swim

Calzedonia

S Oliver

Heidi Klein

Calzedonia

Alexandra Miro

Monday SwimwearH&MH&MBershkaBershka

Bottega Veneta

Zimmermann

Frankies Bikinis

Frankies Bikinis

Missoni Mare

Norma Kamali

Frankies Bikinis

Norma Kamali


RTE
Mark & Spencer

 Mango

 

 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča