Ob stoti obletnici Disneya izšla omejena linija izdelkov Labello

Helena Peterlin 19.02.2024
labello-original-mickey-mouse

Ne glede na starost se ne bi nikoli smeli odpovedati pravljičnemu svetu risank in stripov, ob katerih smo odraščali. Zahvaljujoč legendarnemu Waltu Disneyu smo v družbi Mickey Mousa, njegove prijateljice Minnie, zmedenega Donalda Ducka in njegove spremljevalke Daisy spoznavali stroga pravila sveta na nežen in zabaven način. Zanimive dogodivščine, na katere so naleteli glavni Disneyevi liki, so nas učile poštenosti, prijateljstva in sočutja, zato se jim je ob stoti obletnici poklonila tudi znamka Labello

Omejena izdaja z ikoničnimi liki in posvetilom

Priljubljene Disneyeve junake, ki so krojili naše otroštvo in danes v nas prebujajo nostalgijo, sedaj  lahko najdete na embalaži svojega najljubšega Labella. Znamka je ob jubilejni obletnici namreč predstavila nov dizajn s štirimi ikoničnimi liki in poleg dodatne nege za dobro razpoloženje to zimo poskrbela z omejeno izdajo Labello Disney. Na hrbtno stran embalaže, ki jo je mogoče 100% reciklirati, lahko napišete posvetilo in svojim najdražjim podarite Labello Original, Cherry Shine, Hydro Care ali Soft Rosé z najbolj priljubljenimi Disneyevimi junaki ter jim zagotovite učinkovito in vlažilno nego ustnic.

Več na nivea.si/nivea-svet!

Fotogalerija

Ob stoti obletnici Disneya izšla omejena linija izdelkov Labello. Ob stoti obletnici Disneya izšla omejena linija izdelkov Labello. Ob stoti obletnici Disneya izšla omejena linija izdelkov Labello. Ob stoti obletnici Disneya izšla omejena linija izdelkov Labello.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča