Zimski konjeniški tabor za otroke

CITYLIFE 05.02.2020
Zimski konjeniški tabor

Konjeniški tabor za otroke je namenjen vsem otrokom, ki imajo radi živali in naravo kot tudi tistim, ki si to želijo spoznati ter doživeti nepozabne dogodivščine v naravi. Na taboru, ki bo trajal šest dni, bo veliko bo časa za igro, druženje z vrstniki, učenje, spoznavanje konj ter jahanje. Predhodno znanje jahanja ni potrebno. 

Konjeniški tabor bo potekal od 16. do  21. februarja 2020 na Gradu Prestranek

Učenje jahanja

Jahanje poteka v manjših skupinah, vsaka skupina 2x dnevno po 1h. Otroci se zelo radi učijo jahanja na islandskih konjih, saj jim zaradi nižje rasti dajejo večji občutek varnosti. Tabori so primerni tudi za popolne začetnike.

Varstvo med počitnicami

Na taboru je mogoča tudi udeležba v obliki dnevnega varstva. Dnevno varstvo se začne vsak dan ob 7:30 ure in traja do 16. ali do 19. ure.

Zimski konjeniški tabor.

Aktivne počitnice

V bližnji okolici Gradu se nahaja veliko zanimivosti, ki jih bodo otroci raziskovali skupaj z animatorkama (Ovčja jama, eko Farma,...). Otroci na taboru sodelujejo v športnih in konjeniških igrah, čaka pa jih tudi kino v senici. Na zimskem taboru bo še posebej zabavno, saj bodo pripravili "Predpustovanje". Otroci bodo ustvarjali pustne maske in se zabavali na predpustnem rajanju.

Druženje z vrstniki

Tabori potekajo v sproščenem počitniškem vzdušju in omogočajo otrokom druženje z vrstniki v naravi ter ob konjih. Delo s konjem v majhni skupini otroku pomaga navezati stik z vrstniki in jih spodbudi k komunikaciji. Načrtovane aktivnosti tekom dneva omogočajo otrokom kakovostno preživete počitnice.

Več informacij in prijava na konjeniški tabor: gradprestranek.si

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča